E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDevlerin kader gecesi---

Devlerin kader gecesi

Devlerin kader gecesi
20 Şubat 2011 - 02:36 borsagundem.com

Fenerbahçe'de derbiye saatler kala en çok merak edilen konu, sakatlığı bulunan üç yıldız ismin durumu...

Sarı- lacivertlilerin orta sahadaki beyni Emre Belözoğlu, hafta başından bu yana çalışmalarını kontrollü sürdürmüş, kendisini riske etmemişti. Hatta Kocaman, tecrübeli oyuncusunu oynatmamayı bile düşünmüştü. Ancak Emre'de Cuma gününden itibaren düzelme görüldü ve milli futbolcu dün takımla çalışarak, forma giyebileceğini gösterdi. Adalesindeki ağrıları azalan İssiar Dia da dünkü idmana çıktı ve 'forma bekliyorum' mesajını verdi. Senegalli yıldız, teknik direktör Aykut Kocaman'la yaptığı görüşmede de oynayabileceğini iletti.

'DÜN OLSA KESİN YOKTU'
Bel ağrıları nedeniyle MR'ı çekilen Gökhan Gönül'ün karın kasının sağ tarafında kısmi yırtık tespit edildi. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Gökhan'ın yetişmesi için yoğun şekilde tedavi uyguladıklarını açıkladı. Kendisi için 'Maç dün olsaydı oynayamazdı' yorumu yapılan Gökhan ise "Ağrılarım var ama beni biliyorsunuz, son dakikada bir sürpriz yapıp maça çıkabilirim" diyerek durumunun maç saatinde kesinleşeceğine işaret etti. DENİZ DERİNSU

ALEX, KRALLIKLARDA ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
ile nikah tazeleyen kaptan Alex de Souza ise Fenerbahçe'nin bu dev derbideki en önemli kozu olacak. Üç asist, bir golle son üç lig maçını boş geçmeyen Brezilyalı yıldız, gol krallığında Karabüksporlu Emenike ile birlikte 13 golle zirvede yer alıyor, asist krallığında ise en yakın rakibine üç fark artmış durumda... 2010-2011 sezonunda 23'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 25 resmi karşılaşmada forma giyen Alex, bu karşılaşmaların sadece 8'inde 90 dakikayı tamamlayabildi.

sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)