E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDevlet el koysun---

Devlet el koysun

Devlet el koysun
28 Ağustos 2011 - 02:34 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, "Federasyon bu işi beceremiyor Devlet el koysun" dedi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;
Açıklamalarımızın nedeni TFF ile yaptığımız görüşmeler. TFF bugün olağanüstü toplandı ve bir açıklama yaptı. Bu açıklama gerçekleri yansıtmıyor. Neden ve niçin istediğimizi size aktarmak için buradayız.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu, takım ve oyuncular 3 Temmuz’dan beri yaşananlar nedeniyle kenetlenmiş ama muameleler nedeniyle patlama noktasındadır. Tüm kurum ve kişilere saygılı davranmak istiyoruz. Kulübün çıkarlarını korumaya çalıştık. Gördük ki bağırıp çağırmadan olmuyor.
BİZİM BANK ASYA TALEBİMİZ OLMADI
Fenerbahçe'nin, "Bank Asya Ligi’ne bizi düşürün" gibi bir talebi olmadı ve olmayacaktır. Bank Asya Ligi’nin herkes için daha doğru bir yol olacağını söyledik. Çünkü TFF, UEFA’dan yapılan şantaj karşısında Fenerbahçe’yi men etti. Bu nedenle Avrupa’da bizi suçlu gören Federasyon’a bu kararı alması gerektiğini aktardık.

Bu sene şampiyon olursak Avrupa’ya gidip gitmeyeceğimiz belli değil. Her gün ölmektense bir gün ölelim dedik. Bank Asya’da mücadelenin bizim için daha iyi olacağını düşündük. Şirket olarak da bizim için önemli bir durum.
Hisselerimiz manipülasyona açık kalacak gibi duruyor. Son olarak da bize yaşatılanlar nedeniyle Fenerbahçe taraftarının da 1. Lig maçlarının nasıl ceyran edeceğini bilmediğimiz için rica ettik.
YAZI YAZMADILAR DEMELERİ ÇOK YANLIŞ
Ya bizim çıkışımızın boş olduğunu düşünüyorlar ya da bizim süreci bilmediğimizi düşünüyorlar. Bunlar tamamen gerçek dışı olaylardır. Biz kendilerine böyle bir çıkış yapmamızın normal olmayacağını ricamızın onlar tarafından yerine getirilmesini kendilerine aktardık. Buna rağmen yazı yazmadılar demeleri çok yanlış ve yetersiz.
Başkan yardımcıları ile görüştük ve yazı veremeyeceğimizi söyledik.
Ligden çekilme kararı Yönetim Kurul'u alamaz. Anca Genel Kurul alır. Onun da toplanması ligin başlamasından sonra olur. Ligler başladıktan sonra da çekilirsek 2 sezon kaybederiz.
Bu kararın çıkması olabilecek en kötü zamanda çıktı. 15 Temmuz’dan sonra 15 milyona iki oyuncu alsaydık ne olacaktı.
MADEM BİR DURUM YOK NEDEN TOPLANDINIZ?
Süper Lig başladıktan sonra maça çıkmama gibi bir durum da var ama bu da mümkün değil. Burada da 2 sezon kaybedersiniz. Bunu en duygu yüklü şekilde arkadaşlara anlattık. Madem dik duramadınız gerekli hamleleri yapın. O da Fenerbahçe’nin tedbirli olarak Bank Asya’ya düşürülmesidir. Bunu en nazik, en net kurallar içinde anlattık. Hukukçularımızın görüşmelerinden sonra bir karar vermek gerekiyordu. Bugünkü toplantı bizi hayret ettirdi. Madem bir durum yok neden olağanüstü toplandılar? TFF’den tüm yazışmaları görmek istediğimiz söyledik. Bugün TFF yazışmaları koymuş. 16 Ağustos’a kadar olan yazışmalar var sonrası yok. Bizi ilgilendiren 16 Ağustos’tan sonrasıdır.
Tazminat konusu var. Bu söz konusu olan bir şey değil. Neden UEFA böyle bir risk alıyor. UEFA’ya tazminat için bir yazı yazın dedik TFF’ye, bunun için olabilir dendi.
TRABZONSPOR İNŞALLAH ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDER
Trabzonspor konusunun çok büyük bir sürpriz olduğu TFF tarafından bize söylendi. TFF’nin öfkeli olduğu izlenimi bizde doğdu. Belki de ertesi gün bir yazı yazmışlardır. Bu olaylarda bir gerçek söz konusu. İnşallah Trabzonspor ülkeyi en iyi şekilde temsil eder. Ben TFF başkanı olsa bu olayları yabancı basında da gündeme getiririm.
FENERBAHÇE FİNANSAL AÇIDAN HİÇ OLMADIĞI KADAR SIKINTIDA
Tüm bu süreç Fenerbahçe’yi finansal açıdan da etkiledi. Hisseler 72 dolarken 36 dolara geriledi. Bu bizim banka teminatlarımızı da etkiledi.
Fenerbahçe finansal açıdan hiç olmadığı kadar sıkıntıda. Finansal konuyu açtım çünkü taraftarın kulübü inanılmaz sahiplenmesi var. Rica ediyoruz, lütfen hukuk çerçevesinde tepkilerinizi gösterin. Bize yapılanlar milyonlarca insanın onurunu kırdı. Bu taraftar bize sahip çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Bu taraftar çok farklı bir duruş nasıl olur gösterdi ve gösterecekler.
Bu sene Migros tribününde bir kısmını kombineye açacağız. Fenerium dışında yardım edebilecekleri metot istiyorlar. Bunu da kendilerine göstereceğiz. Bir televizyon programında da Fenerbahçe’ye yardım programı yapılacaktır. Acun Ilıcalı, Beyaz, Uğur Dündar’a teşekkür ediyoruz. Biz bu Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak çıkacağız.
FENERBAHÇE'Yİ BİR KEZ DAHA KARŞISINA ALDILAR
TFF’ye yalvarıyoruz bize yardım edin diye. TFF şu anda 3 kişi ile yönetiliyor. Bizden hala yazı yazmamızı istiyorlarsa yanlış yaptılar. Bize yanlış yaptılar, Fenerbahçe’yi bir kez daha karşısına aldılar. TFF bu işi beceremedi, devlet el koysun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)