E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDevlete karaborsa bilet---

Devlete karaborsa bilet

Devlete karaborsa bilet
14 Mart 2012 - 08:55 borsagundem.com

Bakanlık, ikili ilişkilerle bilet temin etme yoluna gitti

Dünyanın 1 numaralı sportif organizasyonu olimpiyatlar için geri sayım başladı. Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'na rekor katılım ve rekor madalya hedefi ile hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı, kalabalık bir davetli topluluğu ile de İngiltere'ye gitmeyi planlıyor. Ancak hiç umulmayan bir problemle karşı karşıya kalındı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), müsabakalar için bilet temin etmeyi unuttu.
TALİMAT BEKLEMİŞLER
GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçtiğimiz günlerde Hazırlık Denetleme Kurulu toplantısında TMOK yetkililerinden 27 Temmuz'da başlayacak Londra Olimpiyatları için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılıç, verilen brifingin ardından, 'Müsabakalar için bilet aldınız, değil mi?' diye sorunca, beklemediği bir cevapla karşılaştı.
TMOK yetkilileri, 'Kendilerine bir talimat verilmediği için bilet almadıklarını' Bakan Suat Kılıç'a iletti. Cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve tepki gösteren Kılıç, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile temasa geçilmesi ve bilet alınması talimatı verdi.
TMOK, IOC'den bilet talep etti. Ancak IOC, 2011 yazında satışa çıkan biletlerin tükendiğini söyledi. TMOK'un ısrarı üzerine ise IOC yol gösterdi: 'Karaborsadan almayı deneyin. Bazı Afrika ülkeleri, aldıkları biletleri satışa çıkarmış.'
IOC'NİN gösterdiği yasa dışı yol nedeniyle ikinci şoku yaşayan Bakanlık, 'Devlet karaborsadan bilet alır mı!' tepkisiyle ikili ilişkilerle bilet temini için girişimlerin sürmesini istedi. TMOK'un ikinci bilet girişiminde olumlu gelişmelerin yaşandığı ancak istenilen rakama da henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)