E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDevre arasında 'Kocaman' operasyon---

Devre arasında 'Kocaman' operasyon

Devre arasında 'Kocaman' operasyon
13 Kasım 2012 - 19:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman, devre arasında takıma forvet alınmasını istedi

Fenerbahçe devre arasında Semih ve Bienvenu'yü gönderip forvet almaya karar verirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yeni transfer için şimdiden liste hazırlığına giriştiği öğrenildi.
Moussa Sow'un alternatifsizliği nedeniyle kulübeden gelip takıma katkı verecek bir forvet arayışına giren sarı-lacivertliler, Semih'i de Bienvenu'yü de kulüp bulunması halinde takımdan gönderecek.
Arayışlarına başlayan sarı-lacivertlilerin hedefinde olan isimler ile Aykut Kocaman'ın ön araştırmasının ardından temasa geçilecek.
ÇİFT FORVET HAYALİ GERÇEKLEŞECEK
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Moussa Sow'un yanına alınacak yeni bir forvetle çift forvet oynama hayali de gerçeğe kavuşacak. Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasıyla farklı bir sisteme geçiş yapan sarı-lacivertliler, uzun süredir kullandıkları tek forvet taktiğinden vazgeçecek.
Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmasıyla daha çok kanat organizasyonlarına ağırlık veren ve ligin en çok kanat hücumu yapan takımı haline gelen Fenerbahçe'de "çift forvet" dönemi başlayacak.
BIENVENU TUTUNAMADI 
Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Kamerunlu golcü Henri Bienvenu, bir türlü istenileni veremedi. Bu sezon ligde 2 maçta forma giyen ve fazla süre alamayan Bienvenü, henüz gol atma başarısı gösteremedi. Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev alan Bienvenu, 13 karşılaşmada ilk 11'de forma giyerken 7 gol 2 de asist yapabilmişti.
SEMİH ŞENTÜRK İLE YOL AYRIMI
Son dönemde bir türlü forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve Aykut Kocaman ile arası açık olan Semih Şentürk'ün de devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor. Eşi Pınar Şentürk'ün Twitter'dan yedek kalmasıyla ilgili attığı tweet'ler nedeniyle de gözden düşen Semih'in Avrupa'ya gitmek istediği ve arayış içinde olduğu öğrenildi. Bu sezon Süper Lig'de 5 maçta forma giyen Semih bu karşılaşmaların hiçbirisinde ilk 11'de şans bulamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)