E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDigiturk satılacak---

Digiturk satılacak

Digiturk satılacak
10 Haziran 2013 - 08:12 borsagundem.com

TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Digiturk'ün satışı için ilk adımı attıklarını söyledi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon'un "hortumculara" kredi açtığı iddialarına yanıt verdi. Sabah'ın haberine göre, Gül, hortumcu olarak tabir edilen işadamlarından kastedilenin Fon'a devrolan bankaların ortak ve yöneticileri olduğunun düşünüldüğünü belirtti. Gül "Bu kişilere herhangi bir kredi verilmemektedir. Devredilen bankalar nedeniyle oluşan kamu zararının, bankanın ortakları ve diğer sorumlulardan tahsili için gerekli işlemleri yürütüyoruz" diye konuştu.
DIGITURK SATILACAK
Çukurova Grubu'na ait Show TV, Akşam Gazetesi'nin de aralarında bulunduğu 20'ye yakın şirketin yönetimini devralan TMSF'nin çalışmaları Meclis gündemine taşındı. El konulan medya şirketlerinden Digiturk'ün satışı için de ilk adımı atan Fon, şirketin diğer yabancı ortağı ile birlikte hareket etmek için çalışmalara başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zaten11 Haziran 2013 15:04

    kazık tv 10 yıllık üyelmi ıptaln fırsatı..

  • alperen10 Haziran 2013 08:40

    yandaş medya olsa ne olur izletmeyecek mi aynı şeyleri öğrenmişiniz bir yandaş medya...iptal ederseni,z de bişey kaybetmez yandaşlar abone olur bu sefer :)

  • hope10 Haziran 2013 08:31

    digiturk u yandaş medyaya satmaya çalışıyorlar bu olursa üyeliğim iptal benim bir sürü insan olacak