E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat! Kar İstanbul'a geliyor---

Dikkat! Kar İstanbul'a geliyor

Dikkat! Kar İstanbul'a geliyor
09 Aralık 2013 - 07:17 borsagundem.com

Kara kış yurdu teslim aldı... 3 ilde okullar tatil edildi. Bu hafta İstanbul'da da kar bekleniyor.

Aralık soğukları Türkiye'yi etkisiz altına aldı. Yurdun pek çok bölgesinde yoğun kar yağışı var, yollar kapandı.

ZONGULDAK'TA 1 GÜN TATİL

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime pazartesi günü ara verilecek, hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacak. Valilikten yapılan açıklamada, cumartesi gününden itibaren kar yağışının etkili olduğu kentte eğitime merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde pazartesi günü ara verileceği, hamilelerle engelli kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. Vali Ali Kaban da Twitter'dan eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kaban, "Hava soğuk, kar yağıyor, fırtına var. Yarın okullar tatil. Evde annemizi üzmeyelim çocuklar" mesajını paylaştı.

KARABÜK'ÜN GENELİNDE 1 GÜN OKUL TATİL

Öte yandan Karabük'ün Safranbolu ve Eflani ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edilmesinin ardından kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi üzerine, Karabük il genelindeki tüm okullar da pazartesi günü için bir gün süreyle tatil edildi.

KASTAMONU'DA BU İLÇELERDE OKUL TATİL

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu'nun bazı  ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan  açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Azdavay, Şenpazar, Küre, İnebolu,  Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde pazartesi günü okulların 1 gün süreyle tatil edildiği  belirtildi.
Cide ilçesine bağlı köy okullarında da eğitime 1 gün süreyle ara  verildiği aktarılan açıklamada, vatandaşların yağışlara karşı tedbirli olmaları  gerektiği kaydedildi.

KAR İSTANBUL'A GELİYOR

Salı gününden itibaren İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Salı günü yağmur şeklinde başlayacak yağışlar yerini kara bırakacak. Kar yağışının çarşamba günü de sürmesi tahmin ediliyor.  Perşembe ve cuma günleri ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)