E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDİNÇ BİLGİN'DEN ÇARPICI İTİRAFLAR---

DİNÇ BİLGİN'DEN ÇARPICI İTİRAFLAR

DİNÇ BİLGİN'DEN ÇARPICI İTİRAFLAR
09 Mart 2010 - 08:56 borsagundem.com

Taraf’a konuşan Bilgin, 28 Şubat sürecinde yaşananları “Medya o dönemde, bu ülkede hiç olmadığı kadar güçlü oldu. Hem asker güçlendi, hem medya. Hükümetler ise çok zayıftı. Medya o dönemde askerle ve yargıyla ittifak yaptı” diye özetledi.

Sabah ve atv’nin eski sahibi Dinç Bilgin’den 28 Şubat itirafları devam ediyor. 28 Şubat’ta manipülasyonların ustaca yapıldığını anlatan Dinç Bilgin, “Medya 28 Şubat’ta karşı çıkabilirdi ama çok zordu bu. Başına 50 tane bela gelebilirdi. Tehditler vardı” dedi. atv’YE BANTLAR GELİYORDU 28 Şubat sürecinde Ali Kırca’nın oynadığı rolü de anlatan Dinç Bilgin, “ATV’ye bantlar geliyordu. Bizim Ali Kırca ekrana çıkıyor, birden ses tonunu değiştiriyordu. Ve fonda saçma sapan yazılar ekrandan akıyordu. Ben bunlara şiddetle karşıydım ve karşı olduğumu da söylüyordum, bunun kavgasını yapıyordum ama... Bir süre sonra benim de pek fazla gücüm olmamaya başladı. Gücümü kaybettim, sözüm geçmemeye başladı. Bir başka güç odağı geldi, gazeteye hakim oldu sanki” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)