E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan F-16 açıklaması---

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan F-16 açıklaması

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan F-16 açıklaması
23 Eylül 2022 - 20:58 borsagundem.com

Çavuşoğlu, ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin, "Şu anda normal işliyor süreç. Teknik düzeyde müzakereler normal seyirde devam ediyor, yönetimin bu konuda kararlılığı da devam ediyor. Blinken, yaptığımız ikili görüşmede de bunu söyledi" dedi

Birleşmiş Milletler 77’nci Genel Kurulu Görüşmeleri için New York’ta bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkevi’nde Türk gazetecilerle bir araya geldi ve gündemi değerlendirdi.

BM haftasında çok sayıda görüşme yaptıklarını ve bu görüşmelerin neredeyse tamamını Türkevi’nde gerçekleştirdiklerini belirten Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 ikili görüşme yaptığını ve 31 faaliyette bulunduğunu söyledi. Bakan Çavuşoğlu, kendisinin ise Genel Kurul marjında 33 görüşme yaptığını kaydetti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )24 Eylül 2022 01:07

    f 35 almadan alınan her uçak başarısızlıktır. F35 demek devrim demektir. Modern savaş sanatı ve yeni nesil savaş araçları demektır. Tamamen berbat bir durum. eski f16 alınacak hala. Çok geri kaldı hava güçlerimiz malesef...