E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri’nden son dakika açıklaması: Son derece düşündürücü---

Dışişleri’nden son dakika açıklaması: Son derece düşündürücü

Dışişleri’nden son dakika açıklaması: Son derece düşündürücü
19 Mart 2017 - 00:07 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan PKK mitingi kınandı.

DIŞİŞLERİ Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan PKK mitingi kınanarak, “Almanya’nın terörist ilan ettiği bir örgütün faaliyetine gözyumması ve yasakladığını duyurduğu sembollerle bayraklara ses çıkarmaması, terörle mücadele açısından son derece düşündürücüdür. Tepkimiz Almanya’nın Ankara Büyükelçisine de iletilmiştir” denildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

SAMİMİYETSİZ YAKLAŞIMI KINIYORUZ

“Bugün(dün) Frankfurt’ta PKK terör örgütünün sembollerinin ve teröristbaşının resimlerinin kullanılarak gösteri yapılmasına Alman makamlarının izin vermiş olması ibret verici bir hadisedir. Almanya’nın terörist ilan ettiği bir örgütün faaliyetine gözyumması ve yasakladığını duyurduğu sembollerle bayraklara ses çıkarmaması, terörle mücadele açısından son derece düşündürücüdür. Öte yandan, terör örgütünün ülkemizde yapılacak referandumla ilgili sloganların da atıldığı gösterisine izin verilirken, Türkiye’nin milletvekillerinin Türk toplumuyla buluşmalarına her türlü zorluğun çıkartılması, çifte standartın en vahim örneğini oluşturmaktadır. Bu samimiyetsiz yaklaşımı kınıyoruz. Tepkimiz Almanya’nın Ankara Büyükelçisine de iletilmiştir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup19 Mart 2017 09:39

    Almanya hep buydu, senin bakanını almayınca mı sorun oldu. 15 yıldır iktidarsın, bunca zamandır devlet Alman malı makam araçlarına ne kadar para ödedi?

  • çakır19 Mart 2017 01:37

    200lu avrupa

  • açık düşman19 Mart 2017 01:28

    Almanya o kadar net ve açık bir şekilde düşmanlık yapıyor ki, inanın kınamak bile yetersiz. Sen milletvekiline, bakana izin verme. Bölücüye izin ver. Hadi oradan soytarı

  • vatansever,19 Mart 2017 00:38

    iste Avrupanin/almanyanin TC e bakis acisi /gercek yuzu.haaalen bu iki yuzlu Turk dusmani kulube girmeye calisin......