E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDOĞAN GRUBU: MAHKEMEDEN RET KARARI ÇIKMADI---

DOĞAN GRUBU: MAHKEMEDEN RET KARARI ÇIKMADI

DOĞAN GRUBU: MAHKEMEDEN RET KARARI ÇIKMADI
08 Ekim 2009 - 18:33 borsagundem.com

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş, vergi cezasına karşılık istenen teminatın yürütmesinin durdurulması için vergi mahkemelerinde bir ret kararı çıkmadığını bildirdi.

Doğan Holding'den, bugün bir gazetede yer alan habere ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: ''Haberin içerisinde de yer aldığı gibi, Doğan TV'ye kesilen vergi cezasına karşılık istenen teminatın yürütmesinin durdurulması için vergi mahkemelerinden bir ret kararı çıkmamıştır. Tam aksine vergi mahkemeleri ara karar alarak, ilgili vergi dairelerinden konu ile ilgili görüşlerini 7 ila 30 günlük süre içinde vermelerini istemiştir. Aynı haberde, Doğan Grubu'nun lehine bazı işlemler yapması için görevlendirildiği iddia edilen yetkililerden bahsedilmekte ve bunların UYAP sistemine müdahale girişimlerinden söz edilmektedir. Doğan Holding'in bahsi geçen rumuzlu şahıs ve olaylarla hiçbir ilgisi yoktur. Bu gibi müdahaleler suçtur. Bu iddialar, sadece Grubumuzu yıpratmayı amaçlamakla kalmayıp, bağımsız yargıyı da zan altında bırakmaktadır.'' Açıklamada, eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay'ın Doğan Grubu adına devreye sokulduğu iddiasının doğru olmadığı savunularak, ''Sayın Moğultay, bu ülkede Adalet Bakanlığı da yapmış değerli bir hukukçudur. Ancak grubumuzla herhangi bir bağlantısı bulunmadığı gibi, kendisinden hiçbir yardım istenmemiştir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yanıltılması yönündeki bu haberlerle ilgili olarak Doğan Holding her türlü yasal hakkını kullanacaktır'' denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)