E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDOĞAN'A YENİ VERGİ CEZASI---

DOĞAN'A YENİ VERGİ CEZASI

DOĞAN'A YENİ VERGİ CEZASI
19 Eylül 2009 - 02:03 borsagundem.com

Doğan Yayın Holding’e kesilen 3 milyar 755 milyon TL’lik rekor cezadan sonra, grup şirketlerindan Doğan Dış Ticaret ve Işıl İthalat İhracat’a da yeni vergi ve vergi cezaları kesildi.

Doğan Dış Ticaret ve Işıl İthalat İhracat’a 14.2 milyon TL vergi aslı ve 42.2 milyon TL vergi cezası (toplam 56.4 milyon TL) tebliğ edildi. Bu arada; Doğan TV Holding ve D Yapım Reklamcılık; Maliye ile tarhiyat öncesi uzlaşma taleplerini geri çekti. Doğan Yayın Holding’in bu açıklamaları, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’nda yer aldı. Öte yandan; Doğan Yayın Holding ve Hürriyet Gazetecilik’e, şikayet üzerine Rekabet Kurulu da soruşturma açtı. Rekabet Kurulu ; Doğan Yayın Holding, Hürriyet Gazetecilik ve Doğan Gazetecilik ile Bağımsız Gazeteciler Yayıncılık ve Doğan Daily News Gazetecilik haklarındaki şikayet üzerine; reklam yeri satışındaki uygulamalarla ilgili soruşturma açılmasına karar verdiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)