E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDoğaner'in görev süresi uzatıldı---

Doğaner'in görev süresi uzatıldı

Doğaner'in görev süresi uzatıldı
01 Haziran 2011 - 11:37 borsagundem.com

Berra Doğaner, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçildi

Berra Doğaner, sermaye piyasaların yakından tandığı bir isim. Doğaner, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçildi. Mesleğe ilk adımını Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) atan Doğaner, 27 yıldır sektörün içerisinde. İMKB Uyuşmazlık Komitesi Üyeliği ve Takasbank Denetim Kurulu Üyeliği görevinden sonra Mayıs 2007’de görev süresi dolan İMKB Yönetim Kurulu üyesi Özen Göksel'in yerine atan Doğaner bir dönem daha yeni yönetimde yer alacak. Doğaner, 2005 yılında üstlendiği Turkish Yatırım Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini ise halen sürdürüyor.
Bilindiği gibi 2007 yılında İMKB Yönetim Kurulu üyeliği görevini devralan Doğaner’in görev süresi bu yıl dolmuştu. Hafta başında 105 aracı kurumun katılımıyla gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören İMKB Olağan Genel Kurulu’nda oyların yüzde 62’sini alarak yeniden yöneyim kurulu üyeliğine yeniden seçildi.
Berra Doğaner, yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmesi ile ilgili olarak BORSAGUNDEM.COM’a şunları söyledi: “Seçimin bu şekilde sonuçlanması ve İMKB Genel Kurulu’nun beni yeniden bir dönem için Yönetim Kurulu Üyeliği ile görevlendirmesi çok gurur verici. Bunun ne kadar önemli bir sorumluluk olduğunun fazlasıyla bilincindeyim. Tüm İMKB Genel Kurulu’na katılan üyelere sonsuz teşekkür ediyorum.”
Bizde Borsagundem.com ailesi olarak kendisini tebrik ediyor ve iş yaşamında başarılarının devamını diliyoruz.
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)