E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDoğusan Boru'yu spekülatör mü aldı?---

Doğusan Boru'yu spekülatör mü aldı?

Doğusan Boru'yu spekülatör mü aldı?
18 Temmuz 2011 - 08:21 borsagundem.com

Yıllardır satışı gerçekleştirilemeyen Doğusan Boru geçtiğimiz günlerde resmen satıldı. Peki kim aldı?

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A. Ş'nin yüzde 56, 09 oranındaki idare hissesinin özelleştirilmesine en yüksek teklifi, 7 milyon 260 bin Dolar ile Yücel Grup Kuyumculuk İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi verdi. İhalenin nihai pazarlık görüşmelerine 6 firma katıldı ama kazanan Yücel Grup Kuyumculuk İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu. 
Peki bu şirket kime ait? Borsa kulislerinde herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Bize ulaşan iddalara öre son günlerde ismi borsa kulislerinde duyulan Ankarlı Çetin isimli oyuncunun Doğusan'ı satan alan şirketle bağlantısı varmış. 
Yıllar önce de şirketi ünlü spekülatör Halil Güvener satın almıştı. Daha doğrusu borsdahn çoğunluk hisselerini toplayarak Söktaş'ta olduğu gibi şirketi ele geçirmek istemişti, ancak dönemin Erzincan Valisi rahmetli Recep Yazıcıoğlu, "Bu şirket spekülatörlere satılamaz" diye karşı çıkarak satışı onaylamamıştı. Bakalım bu sefer onaylanacak mı?
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abuziddin kılkuyruk19 Temmuz 2011 12:02

    SPK borsadan kazanan tüm yerli yatırımcıları içeri tıkmalıdır.Eger içerde yer yoksa guantalama gibi kamp kurmalıdır. Öyle değilmi neden kazanıyorsun. Sistem kazanmaya değil yatırımcıyı sövüçlenmeye ayarlanmışken sen nasıl olurda şifreleri çözüp kazanırsın.?

  • 18 Temmuz 2011 17:47

    bugunde tukastaydılar herhalde bende çarpıldım ey büyük allahım

  • hasan18 Temmuz 2011 12:41

    dogub cular şu an tukaş da. federal rumuzlu kişi çtn y. 6 yıldır manipülasyon yapıp milleti dolandırarak otobüs hatları v.s. aldı. servetinin kaynağı delildir. ne zaman tutuklayacaklarını merak ediyorum.

  • Scaiper18 Temmuz 2011 09:37

    Futbol camiasında yaşanan operasyon gibi en başta SPK ve aracı kurumların ve oyuncuların dahil olacağı geniş kapsamlı bir operasyon gerekiyor artık İMKB nin temizlenmesi için.

  • 17 Temmuz 2011 15:15

    federal hayırlısı olsun kardeşşş

  • harun16 Temmuz 2011 23:47

    çtn yücel yaptığı manipülasyonlardan dolayı ne zaman tutuklanacak. fmzip, tkbnk, ve bu yıllarda yaptığı manipülasyonlarından dolayı ne zaman tutuklanacak?. göreve davet ediyoruz..

  • harun16 Temmuz 2011 23:40

    spk bunları ne zaman tutuklatacak. resmen hırsıza kuyumcu teslim ediyorlar

  • BİLGE ADAM16 Temmuz 2011 13:31

    Ben size doğusan da olacakları söyliyeyim.Bunlar kağıdı 5 bin yaparlar oradan %200 bedelli sonra tekrar yukarı bir bedelli daha derken halkın cebinden 100 trilyon u alırlar. Ve SPK harekete geçer tahtayı C grubuna atar milletin parasıda bi güzel iç edilmiş olur bu kadar basit.

  • Bilge adam16 Temmuz 2011 13:28

    Sayın YAŞAR İPEK O YÜCEL GRUBUNUN BUNUNLA ALAKASI YOK. BU YÜCEL GRUP TUKAŞ I MARSHALL I TAVAN TABAN YAPAN HÜSEYİN VE HALİL YÜCEL KARDEŞLER, O GRUBUN BU BATIK ŞİRKETLE NE ALAKASI OLUR?

  • BİLGE ADAM16 Temmuz 2011 13:25

    Doğusan ı Ankara lı spekulatörler hüseyin yücel ve Halil yücel isimli kardeşler aldı. Borsada songünlerde sığ tahtalarda at koşturan Ankara lı kardeşlere satılan doğusan ederinin oldukça üstüde bir rakam ödenmesi ise kafaları karıştırıyor.Doğusan Halil Güvener den sonra 2.kez spekülatörlere teslim ediecek.

  • 15 Temmuz 2011 20:47

    O yucel bu yucel degil diye biliyorum.

  • Yasar ipek 15 Temmuz 2011 20:41

    Yücel grup Ankaranın sayılı insaat firmalarindandir nurol - mesa ve guris ile metro inşaatı ve Parkoran projesinde yer almıştır bildigim kadarıyla hayırlı uğurlu olsun devletin elinde korelmis doğusana can vereceklerinsallah