E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDoktor hastayı tek yumrukla öldürdü ---

Doktor hastayı tek yumrukla öldürdü

Doktor hastayı tek yumrukla öldürdü
10 Ocak 2016 - 06:42 borsagundem.com

Rusya’da bir hastanede güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi.

Rusya’nın Belgorod şehrinde yaşanan olayda doktor aynı hastanede çalışan bir hemşireye sarkıntılık ettiği iddiası sebebiyle hastalardan birini tek yumrukla yere serdi. 

İnanılmaz dakikalar güvenlik kamerasınca kaydedildi. 360 Padmaskovye televizyonunca yayınlanan olay anı Rusya dahil dünyanın bir çok yerinde büyük tepkiye neden oldu.  Olayda hasta bir odada hemşireler tarafından tedavi edilirken doktor sinirli bir şekilde odaya giriyor.

Hastanın neden hemşireye dokunduğunu soran kızgın doktor hastayı başka bir odaya götürmek isterken hastanın kafasına oldukça sert bir yumruk indiriyor. Hasta bir anda yere yığılılp kalınca acil müdahale yapılsa da faydalı olmuyor ve yere yığılıp kaldığı an adam hayatını kaybediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadavra10 Ocak 2016 14:26

    Adamlar da bir kişi bir kişiye vuruyor bizim kancık, nağmert korkak insanımız bir kişiye karşı 10 kişi saldırıp arkadan bıçakla, sopa ile döver ancak. Ruslar teke tek de bizimkileri komaya sokuyor, tatil beldelerinde bizim 5 kişi 1 rusu zaptedemiyor genellikle.

  • turan10 Ocak 2016 11:16

    Ona da tıbbi uyduruk bir sebep bulurlar

  • Bika10 Ocak 2016 10:02

    Türkiye'de benzer şekilde hasta yakınları tarafından doktorlar yumrukla dayak yedi.