E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar için AL tavsiyesi sona erdi---

Dolar için AL tavsiyesi sona erdi

Dolar için AL tavsiyesi sona erdi
19 Nisan 2017 - 08:32 borsagundem.com

Credit Suisse ve Mizuho'nun ardından Goldman Sachs da ABD Doları için alım tavsiyesini sonlandırdı

ABD Doları için yukarı yönlü görünümü terk eden bankalar arasına Goldman Sachs da katıldı. Credit Suisse ve Mizuho Financial Group'un ardından Goldman Sachs da ABD Doları için alım yönündeki tavsiyesini sona erdirdi. Goldman Sachs, 8 Kasım'da yapılan ABD Başkanlık seçiminden sonra, Kasım ayı ortalarında yatırımcılara euro, Japon Yeni ve Çin Yuanı karşısında ABD Doları almaları tavsiyesinde bulunmuştu.Goldman Sachs, ABD Doları için alım tavsiyesini sona erdirmesine neden olarak Başkan Donald Trump'ın WSJ'ye yaptığı son açıklamasında daha zayıf bir dolar taraftarı oldruğuna işaret etmesini göstererek, "Trump yönetimi farklı kanallarla doları etkileyebilir, bunlar arasında Fed Yönetim Kurulu'na atanacak üyeler, ticaret ve maliye politikaları var" dedi.
Bununla birlikte Goldman Sachs, jeopoitik gerilimlerin tırmanmasının güvenli liman arayışı ortaya çıkarması veya Trump yönetiminin mali teşvikleri Kongre'den geçirebilmesi halinde ABD Doları'nın hala
güçlenebileceğine de işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)