E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizDolar kayıplarını siliyor---

Dolar kayıplarını siliyor

Dolar kayıplarını siliyor
27 Aralık 2012 - 19:37 borsagundem.com

Dolar, iyice kördüğüm haline gelen mali uçurum görüşmeleri için yasa yapıcıların Washington'a dönmesinin ardından kayıplarını sildi

ABD doları, Senato çoğunluk lideri Demokrat Harry Reid'in, ABD'nin mali uçurumdan düşebileceğine yönelik açıklamalarının ardından euro karşısında kayıplarını sildi.
Euro, Fransız tüketici güveninin beklenmedik şekilde artması ve İtalyan iş güveninin yükselmesi üzerine bugün erken saatlerde son 8 ayın zirvesine kadar yükseldi. Yen, dolar karşısında son 27 ayın en düşük seviyesine kadar gerilerken, New York merkezli FX'in kurucusu ve başkanı John Taylor, Japon para biriminin dolar başına 90 yene kadar gerileyebileceğini belirtti.
Wells Fargo & Co. New York döviz stratejisi direktörü Nick Bennenbroek, "Eğer bir anlaşmaya varamayacağımız netleştiyse bu piyasalar için negatif, Dolar için de pozitif olur. Piyasalar herhangi bir anlaşmaya gözlerini dikti" açıklamasında bulundu.
Dolar, euro karşısında çok değişmezken New York saatiyle 10:56'da 1.3232 dolar oldu. Günün erken saatlerinde ise dolar yüzde 0.5'e varan kayıplar yaşamıştı. Yen karşısında yüzde 0.4 yükselen dolar, 85.94 yen oldu. Japon para birimi ise yüzde 0.4 düşerek Euro başına 113.71 yene geriledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)