E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar tarihten silinecek mi?---

Dolar tarihten silinecek mi?

Dolar tarihten silinecek mi?
06 Aralık 2013 - 08:01 borsagundem.com

Teksas eyaleti eski Cumhuriyetçi senatörü Ron Paul, Bitcoin'in doları yok edebileceğini ileri sürdü

ABD'de Teksas eyaleti Cumhuriyetçi eski senatörü Ron Paul, Bitcoin'in dolar için ciddi tehdit arz edebileceğini söyledi.

MarketWatch'un haberine göre Bitcoin geçtiğimiz ay Fed yetkililerinin sanal para birimini desteklemesiyle 600 dolardan 1200 dolara kadar çıktı. Bitcoin şimdi 1,000 dolara kadar gevşemiş olsa da, gelen açıklamalar, sanal paranın çok dikkat çektiğini ortaya koyuyor.

CNNMoney'ye konuşan Paul, dolara alternatiflerin olacağını söyleyerek, Bitcoin'in de onlardan biri olabileceğini söyledi. Paul, eğer kitleler Bitcoin kullanmaya başlarsa, sanal para biriminin tarihe "doların yıkıcısı" olarak geçeceğini savundu.

Ancak Paul, yine de mevcut para politikasını korumak isteyenlerin kenarda beklemeyeceğini ve alanı Bitcoin'e mücadelesiz bırakmayacağını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fibonacci06 Aralık 2013 11:11

    Değeri dolarla ölçülen bir varlığın doları tarihe gömmesi yorumu gerçekten çok komik. Bunu söyleyen biri iktisattan gram anlamıyordur.

  • aziz06 Aralık 2013 10:54

    böyle sacmalik olmaz sonra pirekoyin cikarin sonra bocek koyin olacak is değil bunun acilen kimseyi mağdur etmeden sonlandirilmasi gerekir ne olduğu belli olmayan birilerinin kafasindan cikmis işlerle yürümez ekonomi