E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDolar yükseldi, sahtesi çoğaldı---

Dolar yükseldi, sahtesi çoğaldı

Dolar yükseldi, sahtesi çoğaldı
03 Ocak 2015 - 20:51 borsagundem.com

Siirt'te yapılan operasyonda 1 milyon sahte dolar ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yaptığı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 1 Milyon Dolar ve 20 Bin Lira Sahte Paraya el koydu.

Polisin bir araçta yaptığı arama sonucu 20 bin 50 lira değerinde sahte banknot ve 1 adet sertifikalı 1 milyon ABD doları ele geçirildiği bildirildi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yaptığı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine bir araçta yaptığı aramada sahte banknot ve 1 milyon ABD doları ele geçirildi. 

1 Adet CZ 75 Model, 9 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 1 Adet şarjör ile 14 Adet fişeğin de ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Parada Sahtecilik-TCK Madde197-6136 SKM suçlarıyla Adli Makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar ile ilgili olarak, 1 şahıs hakkında 'Adli Kontrol Kararı' verilerek serbest bırakılmış, 1 şahıs hakkında 'Tutuklama' kararı verilerek, Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir" denildi. 

Açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün "Sahtecilik Suçlarının Önlenmesine" yönelik mücadelenin aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)