E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizDolara alım gelmesi bekleniyor---

Dolara alım gelmesi bekleniyor

Dolara alım gelmesi bekleniyor
26 Ağustos 2011 - 09:09 borsagundem.com

Bernanke'nin yapacağı konuşmanın piyasa beklentilerini karşılamaktan uzak olması halinde ABD Doları'na alım gelmesi bekleniyor

FED Başkanı Ben Bernanke'nin bugün Jackson Hole'de düzenlenecek FED yıllık toplantılarının açılışında yapacağı konuşmanın piyasa beklentilerini karşılamaktan uzak olması halinde ABD Doları'na alım gelmesi bekleniyor.
Analistler, Bernanke'nin yapacağı konuşmada ekonomiye daha fazla teşvik sağlanacağı mesajı vermemesi halinde ABD Doları'nın nefes alacağını savunuyorlar. Analistler, ABD Doları'nda bir toparlanma yaşanmaya başlaması halinde Avro/Dolar paritesinde önemli destek seviyesi olarak ayın en düşük seviyesi olan 1.4260'ı gösteriyorlar. Dolar/Yen paritesi için ilk teknik destek seviyesi ise 78.16 olarak işaret ediliyor. Analistler ayrıca, ABD'nin doğu kıyısına yaklayan Irene kasırgasının, güvenli liman arayışlarına yol açarak ABD Doları'nda yukarı hareketin abartılmasına neden olabileceğini de vurguluyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)