E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar/TL 3.63'ün üstünü gördü---

Dolar/TL 3.63'ün üstünü gördü

Dolar/TL 3.63'ün  üstünü gördü
06 Temmuz 2017 - 08:13 borsagundem.com

Dün açıklanan Fed tutanakları öncesi 3,61 seviyesinin üzerini gören Dolar/TL, bu sabaha da aynı seviyelerden başlayan kur yükselişini sürdürerek 3.6399'ü test etti

Dün sert yükselişle 3.61'in üzerine yükselen kur yeni günde de yükselişini sürdürüyor.Saat 14:54 itibariyle 3.6294 seviyesinde bulunuyor.3.6398'i test eden kurda hareketlilik devam ediyor.
 
Kur bugün erken saatlerde 3.61'den işlem görürken daha sonra 3.6398'e kadar yükseldi, euro ise 4.12'yi aştı. Gelişen ülke para birimlerinde de satışlar sürüyor. Lira, 24 gelişen ülke paraları arasında en çok değer kaybeden para oldu. 

TL, dün 24 gelişen piyasa arasında yüzde 1'e yakın düşüşle en fazla değer kaybeden para olmuştu.

Dün akşam saatlerinde açıklanan Fed'in toplantı tutanaklarında bilançonun ne zaman daraltılacağı konusunda görüş farklılığı olduğu ortaya çıktı. Tutanaklar dolarda sert bir harekete neden olmadı. 

Bugün yurt dışı piyasalar; ABD'de mayıs ayı dış ticaret dengesi, haziran ayı hizmet sektörü PMI ve ISM imalat dışı endeks, Almanya'da mayıs ayı fabrika siparişleri verilerini takip edecek. Türkiye'de ise piyasaları etkileyecek önemli bir veri açıklanmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)