E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDört büyükler borç içinde!---

Dört büyükler borç içinde!

Dört büyükler borç içinde!
14 Ağustos 2013 - 11:21 borsagundem.com

Spor Toto Süper Ligi'nin dört büyük takımı yeni sezona transferler nedeniyle 188 milyon euroluk borç yükünün altında girecek

Türk futbolunun dört büyük takımı yeni sezona 200 milyon euroya yakın borçla giriyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer döneminde kadrolarına kattıkları oyuncular nedeniyle 188 milyon euroluk borca imza atmış durumdalar.
EN BÜYÜK BORÇ FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe (FENER) 80,3 milyon euro ile yeni sezona en yüksek borçla başlayan takım oldu. Sarı-lacivertli takım Emenike için 13 milyon euro bonservis ödedi. Dört yıllık maliyeti 9,8 milyon euro olan Emenike'nin tek başına takıma maliyeti 22,8 milyon euro oldu.
CİMBOM BORÇTA İKİNCİ
Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray (GSRAY) 48,2 milyon euroluk borçla Fenerahçe'den sonra ikinci sırada yer aldı. Galatasaray, transfer ettiği üç futbolcuya 12,8 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yedi futbolcuya sözleşme süresi boyunca ödenecek ücret ise 35,5 milyon euro olarak belirlendi.
KARTAL'IN BORCU 40 MİLYONA YAKIN
Beşiktaş (BJKAS) yeni teknik direktörü Biliç dahil 13 yeni sözleşmeye imza attı. Beş futbolcu için 10,1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Beşiktaş, 29,2 milyon euroluk ödemeyi de garanti etti.
TRABZONSPOR MALUDA'YA 5 MİLYON EURO ÖDEYECEK
Transferde önemli oyunculara imza attıran Trabzonspor (TSPOR) Maluda'ya iki yılda 5 milyon euro ödeyecek. Takım, Bonsingwa'ya ise üç yıl için 5,9 milyon lira verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin14 Ağustos 2013 12:36

    Onune gelene verirsen milyonlarca Euro olca bu yaparlar bedelli hisse satisi millete cikartirlar milletten parasini olca bu her zaman boyle oluyor.