E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDört parti çağrı yaptı: Gülen'i iade edin---

Dört parti çağrı yaptı: Gülen'i iade edin

Dört parti çağrı yaptı: Gülen'i iade edin
09 Ağustos 2019 - 17:00 borsagundem.com

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti bir açıklama yaparak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi için ABD'ye çağrıda bulundu.

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti TBMM grupları FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi için ABD'ye çağrı yaptı.

Dört partinin ortak açıklaması şöyle:

"FETÖ elebaşı Gülen, terör örgütünü ABD'den yönetmeyi sürdürmekte, DEAŞ ve El Kaide gibi terör örgütlerinin taktiklerini kullanarak sapkın görüşlerini yaymaya devam etmektedir. FETÖ ve elebaşı Gülen'e karşı ABD makamlarının harekete geçmemesi, Türkiye ve ABD arasındaki güven ilişkisini olumsuz etkilemektedir. Bunun Türk toplumunda yol açtığı büyük tepkiyi TBMM'de grubu bulunan 4 parti olarak paylaşmaktayız"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gökhan09 Ağustos 2019 20:14

    bayram değil seyran değil

  • Nihat09 Ağustos 2019 20:11

    Bunlar  Kuzey Suriye Harekatı öncesi salvolar!  Nasıl ki Amerika s400 leri bahane ederek Türkiye yi sınırlamaya çalışıyor. Bak artık  bunu da yapma ya getirtmeye çalışıyorsa Türkiye de benzer bir taktikle zamanı ayarlamaya çalışıyor.  

  • .09 Ağustos 2019 18:30

    nerdee o günler

  • Rt09 Ağustos 2019 18:15

    AKP nasıl iade istedi şaşırdım tabi biliyorlar iade etmeyeceklerini vatandaşa şirin gözükmek secimlerde kuranı elealdiklari gibi

  • SS209 Ağustos 2019 19:34

    Ulan salak mısın sen ? Ak parti yani hükümetimiz yani hiç bir zaman elde edemeyeceğiniz o hizmet makamı FETÖ nün iadesini hiç istemedi demek . Seni kripto algı manyağı seniiiii. PKK bitiyor , koridor da bitecek sonra iş teker teker içeridekilere hainlere ve dışarıdakilere gelecek. Yani herkes sırasını bekleyecek ...