E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDöverek öldürmeye iyi hal indirimi---

Döverek öldürmeye iyi hal indirimi

Döverek öldürmeye iyi hal indirimi
29 Ocak 2021 - 21:58 borsagundem.com

Konya'da üniversite öğrencisi genci döverek öldüren 3 sanığa önce müebbet hapis cezası verildi. Ancak mahkeme 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle cezaları 12 yıl altışar aya düşürdü.

Konya'da üniversite öğrencisi Mehmet Ali Demirel'in darbedilerek öldürülmesine ilişkin 3 tutuklu sanığa 12 yıl altışar ay hapis cezası verildi.

Tutuklu sanıklar Hüseyin Koç, oğulları Adil ve İsa Koç, haklarındaki suçlamayı reddetti.

Hüseyin Koç, gencin bahçeden kaçmak için duvara tırmanırken düştüğünü öne sürdü.

NTV'nin haberine göre, mahkeme, sanıklara önce 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi. Ancak ceza 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12 yıl altışar aya düşürüldü.

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Mehmet Ali Demirel, geçen yıl ablasının şiddete uğradığını öğrenmiş, durumu konuşmak için kayınpederinin evine gidince demir çubuklarla dövülerek öldürülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş01 Şubat 2021 00:39

    Bi insanı döverek öldürmenin iyi hali nasıl olur..saka gibi..adalet sadece konuşulan alma asla olmayan bi kavrama dönüşmüstür..

  • FİNANSŞÖR30 Ocak 2021 16:15

    Demekki katiller döverek değil de severek öldürür ise bizim hakimlerde muhabbet hapis vereceklermiş.artık katillerimiz insanları severek değil de dövrek ölüdürler.

  • RAMO CANCAN30 Ocak 2021 12:18

    Bu ülke hiç bir zaman ekonomide birinci lige çıkmaz.Adalet Sistemi Baştan aşağıya bozuk .Zaten başka bir kararda belkelnez idi.üç beş adam öldüren belkide zaman zamanda kiralık katil de olabilirler üç beş sene yatıp çıkmaktadırlar.adam öldürene bu ülkede mükafat vardır.yarın bir bir bir af veya yeni bir iyi hal yapıp bu kişiyide hapisten çıkartırlar.

  • 071330 Ocak 2021 10:01

    Yardim etsen mezara yardım etmesen insanlık oldu adam dövüyor vuruyor polis hayatini tehlikeye atıp yakalıyor kanun bırakıyor insan hakları sadece suçlulara çalışıyor namuslu olmak dürüst olmak neden bu kadar zorken haksız olmak çok kolay

  • acacu29 Ocak 2021 23:42

    Memlekette adalet için önce bu tarz kararları veren hakimleri yargılamalı

  • Mehmet bey29 Ocak 2021 23:37

    Döverek öldürmek ne arkadaş ya bu cahillik muhebbet olmalı ki kere hemde çok yanlış var bu ülkede

  • Kürşad29 Ocak 2021 23:24

    Çoğu zaman öleni suçlu bulur mahkemelerimiz, deliller pek önemsenmeden, bir de takdir yetkisi var ki tam şenlik, üç beş yedi çeşit iğrenç suçları işlemiş kişi duruşmaya takım elbise kravatla gelmesi iyi hâl sayılıp cezada indirim yapılıyor. Hukuk sistemimizin temel dayanakları bizden değil...

  • Fhr29 Ocak 2021 22:59

    Bide kadına şiddeti mal gibi seyretmeyi diyorlar .karışınca da sen mezara öldürenler 12 yıl 8 yatar çıkarlar.yargı reformuna buradan başlayın ölenle öldürün..