E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizDövizzedelere üzücü haber---

Dövizzedelere üzücü haber

Dövizzedelere üzücü haber
17 Ocak 2012 - 11:51 borsagundem.com

Babacan: 2008 krizi öncesinde döviz kredisi kullanan kredi borçlularına, tanınmış olan yeniden yapılandırma benzeri bir düzenleme yok

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin soru önergesini yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2008 krizi öncesinde döviz kredisi kullanan kredi borçlularına, kredi kartı borçlularına tanınmış olan yeniden yapılandırma benzeri bir yasal düzenleme getirilmesi hususuna yönelik bir çalışmanın olmadığını bildirdi.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin soru önergesini Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Tevfik Bilgin'in bilgi notuyla yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, şöyle dedi:
“Halihazırda 2008 krizi öncesinde döviz kredisi kullanan ve kriz nedeniyle Türk Lirasının değerinde meydana gelen düşüş sonucu toplam borç miktarında azalma ortaya çıkmayan kredi borçlularına, kredi kartı borçlularına tanınmış olan yeniden yapılandırma benzeri bir yasal düzenlemenin getirilmesi hususuna yönelik kurumumuzca yürütülmekte olan bir çalışma bulunmamaktadır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TERSİ OLSA...17 Ocak 2012 12:00

    YA BU DURUMUN TERSİ OLSA, KAR YAPANLAR DEVLETE VERECEKLERMİYDİ KARLARINI DA !!! ZARARLARININ TANZIMINI İSTİYORLAR ??!