E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarDOW BİLANÇOLARLA TIRMANIŞINI SÜRDÜRDÜ---

DOW BİLANÇOLARLA TIRMANIŞINI SÜRDÜRDÜ

DOW BİLANÇOLARLA TIRMANIŞINI SÜRDÜRDÜ
15 Nisan 2010 - 08:13 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasalarındaki yükseliş trendi arka arkaya beşinci gününde de sürdü. Dün yaşanan yükseliş Standard & Poor’s 500 endeksinde son 6 haftanın en keskin artışını getirdi

Intel Corp., JPMorgan Chase & Co. ve CSX Corp.'un açıkladıkları kar rakamlarının beklentilerin üzerinde olması bu yükselişe destek verdi. Satışlarında artış öngören ve bu yıl için rekor kar beklediğini açıklayan Intel hisseleri yüzde 3.3 oranında artış gösterdi. Sabit getirili yatırım alım satımı ticaretinden rekor bir kar elde ettiğini açıklayan JPMorgan hisseleri yüzde 4.1 oranında artış gösterdi. Benzer nedenler CSX hisseleri yüzde 4.1 oranında artışla son 18 ayın en yüksek seviyesine taşıdı. Bu gelişmelerin ardından S&P 500 endeksi yüzde 1.1 oranında artışla 1,210.65 puandan günü tamamladı. Endeksin yaşadığı bu artış 5 mart tarihinden bu yana yaşanan en keskin yükseliş oldu. Dow Jones sanayi endeksi 103.69 puan ve yüzde 0.9 oranında artışla 11,123.11 puandan günü tamamladı. Endeks kapsamındaki 30 hisse senedinden 23'ü günü artışla tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)