E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDow Jones 20 bin puanı aştı---

Dow Jones 20 bin puanı aştı

Dow Jones 20 bin puanı aştı
25 Ocak 2017 - 19:17 borsagundem.com

Dow Jones endeksi 20 bin puanı aşarken bazı yabancı yatırım kuruluşları bu durumu herkesin kutlamayacağı bir partiye benzetti.



Dow Jones endeksi 20 bin puanı aşarken bazı yabancı yatırım kuruluşları bu durumu herkesin kutlamayacağı bir partiye benzetti.

Dow Jones endeksi 20 bin puanı aşarken bazı yabancı yatırım kuruluşları bu durumu herkesin kutlamayacağı bir partiye benzeterek "Haydi Parti Başlasın" başlığı ile müşterilerine duyurdular.

Barron's Blogg yazarlarının konuya dair değerlendirmeleri şöyle oldu.

Dow Jones Sanayi endeksi 20 bin puanı kırdı. Şimdi bırakın da parti başlasın. Ancak, bu partiyi herkes kutlamıyor. Dow 20076 puana kadar çıkarak yeni bir rekor kırdı. Endeks 160 puanı aşan bir yükseliş yaşadı. s&p 500 ve Nasdaq ta yeni zirvelerde dolaşıyor.

CFRA isimli kuruluşun analisti Todd Rosenbluth şirketlerin bu yıl hisse senedi piyasalarında daha sınırlı karlar beklediğini ifade ediyor ancak buna rağmen yatırımcıların iyimserliği artıyor.

Cumberland danışmanlarından David Kotok yatırımcıları ellerindeki nakiti artırmaları konusunda uyarıyor. Barron's da son dönemde bunu yapıyor.

DOW seçimlerden bu yana izlediği yükseliş bandı içinde 1700 puanı aşan bir artış yaşadı. Ayrıca politikaların korumacı ve gümrük vergileri ile dolu bir alana kayması da ciddi bir endişe kaynağı

Biz piyasalarda bir balon patlaması olacağını düşünüyoruz ve rezervlerimizde nakit bulunduruyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)