E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba gönderiliyor---

Drogba gönderiliyor

Drogba gönderiliyor
04 Mart 2014 - 07:09 borsagundem.com

G.Saray, Drogba'ya 15 Mayıs'ta kesin olarak veda edecek. Fildişi Sahilli yıldız Chelsea rövanşı ve derbilerde forma giyecek

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Drogba ile Ocak ayında masaya oturmayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mancini'nin raporuyla yıldız oyuncuyu gelecek sezonun planlarından sildi. İki yıl daha futbol oynamak isteyen Drogba'nın kalmak istemesine rağmen Ünal Aysal'ın, İtalyan teknik adamın "Bu yaşta bir forvetle bir sezonu daha kaldıramayız" sözü üzerine usta golcüye veda kararı aldığı öğrenildi. Bu karar kapalı kapılar ardında Drogba'ya tebliğ edilirken, Fildişi Sahilli oyuncu da Chelsea maçının ardından "Yorgunum, Rize deplasmanında forma giymek istemiyorum" dedi. 

CHELSEA'YE GİDİYOR

Mancini'nin sezon sonuna kadar Drogba'yı derbiler ve kritik maçlarda kullanmayı planladığı öğrenildi. Bu arada İngiliz medyası, Chelsea'nin patronu Roman Abromovic'in Drogba'yı teknik kadroya dahil etmek istediğini yazdı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)