E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba, Hagi'yi tahtından etti!---

Drogba, Hagi'yi tahtından etti!

Drogba, Hagi'yi tahtından etti!
16 Ağustos 2013 - 12:09 borsagundem.com

Rumen basınından büyük çarpıcı yorum: O artık Galatasaray'ın yeni efsanesi...

Futbolda adeta ikinci baharını yaşayan Drogba'nın formu Türkiye kadar, uluslararası alanda da dikkatleri çekti. Bir ülke ise oyuncunun bu yükselişine çok farklı bir açıdan yaklaştı. Fildişi Sahilli forvetin futbolseverleri büyüleyen futboluna getirilen övgüler Romanya'yı, Hagi kıyaslaması yapmaya itti.
Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre sarı kırmızılı ekibin tarihinin en başarılı döneminde başı çeken isim olan ve taraftarın idol olarak gördüğü Gheorghe Hagi'nin tahtının Drogba tarafından sallanmaya başlandığı yorumları yapıldı. Drogba'yı "Yeni efsane" olarak lanse eden Rumen medyası, Galatasaray 'da 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 1 UEFA Kupası kaldıran Hagi'nin taraftarın gözündeki "efsane" kimliğine artık Drogba'nın da sahip olduğunu yazdı.
Drogba, geçtiğimiz nisan ayında kendisine ait sosyal medya hesabından Hagi'nin 10 numaralı Galatasaray formasının resmini paylaşmış, altına da "Karpatlar'ın Maradonası... Sen bir efsanesin" diye yazmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cihan eren16 Ağustos 2013 15:48

    Duyduğuma göre drogba afrikadaki fakirlere yardım ediyormuş.dünyanın böyle futbolculara ihtiyacı var.galatasaray için büyük bir kazanım.