E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba tarihe geçti---

Drogba tarihe geçti

Drogba tarihe geçti
20 Nisan 2013 - 08:08 borsagundem.com

2011’de açılan Cimbom’un yeni mabedinde dalyayı Drogba yaptı...

Didier Drogba, sarı-kırmızılı takıma transferiyle tüm dünyayı ayağa kaldırırken ortaya koyduğu performansla da takımını sırtladı. Fildişili oyuncu dün filelere yolladığı ilk golle de Türk Telekom Arena’da Cimbom’un 100. golünü kaydeden isim oldu.
2011’de Ajax maçıyla açılan Arena’da ilk golü Servet Çetin kaydederken toplam 55 maçta 34 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayan Cimbom, 101 gol atıp 51 gol yedi. Didier Drogba ise Aslan’ın mabedindeki 100. golünü atıp tarihe geçerken şampiyonluk yolunda da yaptığı katkılarla transferinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Devre arasında sarı-kırmızılı kulübe katılan Fildişili golcü, formasını giydiği ilk maç olan Akhisar karşısında da 3 puanı getiren golü oyuna girdikten kısa bir süre sonra attığı golle getirmişti.
Elazığ maçında 2 kez ağları sarsan deneyimli oyuncu gol sayısını da 5’e yükseltti. Gollerinin yanı sıra hücumda arkadaşlarına da gol fırsatları yaratmaya devam eden Drogba 4 asistinin yanı sıra 4 de asist öncesi pasla Cimbom’un gol yollarındaki silahı oldu.
Drogba'nın katılması ile birlikte hücum hattında alternatifleri de artan G.Saray, Fildişili oyuncusu Süper Lig’de çıktığı 9 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alırken sadece 1 kez yenildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)