E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba'nın Fener'e şansı tutuyor---

Drogba'nın Fener'e şansı tutuyor

Drogba'nın Fener'e şansı tutuyor
09 Kasım 2013 - 08:08 borsagundem.com

Drogba, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği TFF Süper Kupa maçında attığı golle de takımına kupayı kazandırmıştı

Spor Toto Süper Lig’de 10 Kasım Pazar günü derbi maçta Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray’ın gol yollarındaki en büyük silahı Didier Drogba’da olacak. Fildişi Sahilli yıldız futbolcu, bu sezon resmi maçlarda attığı 9 golle sarı-kırmızılı takımın en skorer ismi olarak dikkati çekiyor. Galatasaray’ın bu sezon oynadığı resmi maçların hepsinde de forma giyerek istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Drogba, TFF Süper Kupa maçında 1, Spor Toto Süper Lig’de 6, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 2 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Fildişi Sahilli futbolcu, Süper Lig’de Beşiktaş karşısında 2, Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Torku Konyaspor maçlarında da birer gol attı. Drogba, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Juventus ve İstanbul’daki Kopenhag maçlarında da birer kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Öte yandan Drogba, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği TFF Süper Kupa maçında attığı golle de takımına kupayı kazandırmıştı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maç öncesi yöneticiler ve teknik direktör Roberto Mancini ile yemekte bir araya geldi. Maslak Atlı Spor Tesisleri’ndeki yemekte GSTV’ye açıklamalarda bulunan Aysal, “Mancini’ye bol şans diliyorum. Çünkü gerçekten bol şansa ihtiyacı olacak. Kopenhag’da gördük, şansımızın olmadığı vakit ne kadar uğraşırsak uğraşalım başarılı olamayabiliyoruz” dedi. Teknik direktörü Roberto Mancini ise derbi maçla ilgili olarak, “Kopenhag’dan bir mağlubiyetle geldik buraya, ama takım bu mağlubiyeti hak etmemişti. Karşılaşma önemli. Ligin mücadeleci bir şekilde devam edebilmesi için bu maça daha büyük bir önemle hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi, sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz iddialı açıklamalar yaptı. Yıldız golcü, “Bu maçlarda golü kimin attığının önemi yok. Kazanmak istiyoruz. Kadıköy’e kazanmak için gideceğiz. Aklımızda sadece galibiyet var. Takım üzerinde bir baskı veya stres görmedim. Derbinin keyfini çıkarmaya çalışacağız. Kazanırsak da daha keyifli olacak” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)