E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarDUBAİ BORSASI YÜKSELDİ---

DUBAİ BORSASI YÜKSELDİ

DUBAİ BORSASI YÜKSELDİ
29 Mart 2010 - 02:18 borsagundem.com

Dubai hisseleri cumartesi günü olduğu gibi Pazar gününü de yükselişle tamamladı ve endeks günü bu yılın en yüksek seviyesinden tamamladı.

Emirliğin Dubai World'a 24.8 milyar dolarlık borçlarını yeniden yapılandırma konusunda yardımcı olacağını açıklaması borsadaki yükselişte etkili oldu. Birleşik rap Emirliklerinin en büyük inşaat şirketi olan Arabtec Holding Co., inşaat sektörü hisselerinde yaşanan yükselişe öncülük etti ve son 3 ayın en yüksek fiyatına ulaştı. Ülkenin varlıkları açısından en büyük bankası olan Emirates NBD PJSC hisseleri yükselişini yedinci gününde de sürdürdü. Banka borçların yeniden yapılandırılması sürecinin tamamlanması halinde bu alacaklarını satacağını açıklamıştı. Dubai Borsası'nın göstergesi niteliğindeki DFM General Index yüzde 1.9 oranında artışla 1,880.62, puandan kapandı. Endeksin bu kapanışı 16 Aralık tarihinden bu yana en yüksek seviyeyi ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)