E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya bu ‘transferi’ konuşuyor ---

Dünya bu ‘transferi’ konuşuyor

Dünya bu ‘transferi’ konuşuyor
22 Eylül 2012 - 13:44 borsagundem.com

Müthiş iddia… Avrupa’nın ünlü kulübü iki devi kadrosuna katmaya hazırlanıyor

Fransa Ligi ekiplerinden Paris St Germain'in Katarlı sahiplerinin Messi ve Cristiano Ronaldo'yu kadrolarına katmak istediği iddia edildi.
Paris Saint Germain takımının Katarlı sahipleri, bu sezon Thiago Silva ve Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızları yüksek bedellere kadrosuna katmasına karşın yerinde durmuyor. Fransa temsilcisinin Katarlı başkanı Al-Khelaifi, Madrid'de basılan bir yayın organına yaptığı açıklamada Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. PSG'nin sahibinin isteği ikisini de aynı takımda görebilmek...
Al-Khelaifi , "Dünya'nın en iyi oyuncularından birkaçı zaten bizim kadromuzda. Şampiyonluklar kazanmak istiyoruz ve büyük isimleri transfer etmek bunun için bir köprü görevi taşıyor. Ronaldo ve Messi dünyanın en iyi iki oyuncusu, eşsiz yetenekleri var, ikisini de beğeniyorum" dedi.
PSG başkanın bu açıklamaları ise futbol kamuoyunda PSG'nin önümüzdeki dönemde Ronaldo ve Messi için ciddi girişimlerde bulunacaklarının sinyali olarak değerlendiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)