E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya savaşının senaryosunu yazdılar---

Dünya savaşının senaryosunu yazdılar

Dünya savaşının senaryosunu yazdılar
21 Şubat 2016 - 17:57 borsagundem.com

Almanya'da yayınlanan Welt am Sonntag gazetesi Suriye'deki son gelişmelerle ilgili 'Dünya savaşının senaryosu' başlıklı bir haber yayınladı

Alman 'Welt am Sonntag' Gazetesi bugünkü sayısında aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu dünya liderlerin fotoğrafını manşete taşıyarak 'Dünya savaşının senaryosu' başlığını kullandı.

Gazete'nin 8. sayfasında yine tam sayfa dünya savaşın çıkma ihtimaline yer verildi. Verilen haberde özetle şu ifadeler dikkat çekti: "Suriye krizinde süper devletlerin karşılıklı ilgisi şiddetle çarpışıyor. Küresel çatışmalar artık kaçınılmaz oldu. Düşünün savaş çıktı. Askeri çatışma senaryoları içinde Rusya-Amerika çatışması çıkar mı ? Barut fıçısı haline gelen Suriye bütün felaket senaryolarına artık açık. Süper devletler arasında çatışma, savaş uzun zamandır düşünülmüyordu. Artık her şey olabilir. Büyük savaşlar hep küçük sebeplerden çıkmıştır. Rus, Amerikan, Türk savaş jetleri havada açık ava çıktılar.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendi pilotlarına yeşil ışık yaktı. Türkiye, Suriye sınırında hava çatışmaların yaşandığı, değişik savaş senaryoları anlatıldı. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'nin geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamasında Türkiye-Rusya arasında her an savaş çıkabilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hade leyn22 Şubat 2016 00:10

    Dünya alamanyaya girsin emi. Ne meraklilar bizi bölmeye. Ama çok beklerler recep bile deviremeyecek bu ülkeyi. Ne mutlu TÜRKÜM diyene.

  • Rözer21 Şubat 2016 22:35

    Evet havada savaş kokusu var.

  • Mahmut Sarpkaya21 Şubat 2016 20:56

    Amaçları Rusya ile Türkiyeyi savaşa sürüklemek sonra film izler gibi izlemek.Çünkü batı ukrayna krizindeki politikalarından dolayı Rusyanın güçlenmesini istemiyor.Rusyanın kendileri için tehdit unsuru olmasını istemiyorlar.Türkiyeyide kendilerinin yerine Rusya ile savaştırmak istiyorlar.Türkiye ve Rusya uyanık olmalı çünkü her iki ülkede büyük zarar görür.Yapacakları tek şey uçak kazasını oturup konuşarak 1921 Türk-Rus dostluk anlaşmasına sadık kalmaktır.Son olarak Türkiye asla Suriyeye girmemelidir.Savunmada kalmalı içerdeki terör yuvalarını kurutmalıdır.

  • Emekli21 Şubat 2016 20:01

    çok beklersiniz,haydi başka kapıya

  • VAY BE21 Şubat 2016 18:21

    eyyyyyy putin,eyyyyyy amerika,eyyyyyyy avrupa,eyyyyyyy eset(el beşşar esat) eyyyyyy millet vekilleri _AKILLI OLUN AKLINIZI ALIRIM

  • KARTALAĞABEYLİ21 Şubat 2016 18:08

    ne yalan söylim bu türkiye rusya arasında bir savaş olmaz ama putin ve tayyıp erdoğanın siyasi şirkefliği ve parasal politikalarının boks maçı olabilir.kimseninde umrunda olmaz