E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDURAN DOĞAN ORTAK ARAYIŞINI HIZLANDIRDI---

DURAN DOĞAN ORTAK ARAYIŞINI HIZLANDIRDI

DURAN DOĞAN ORTAK ARAYIŞINI HIZLANDIRDI
23 Kasım 2009 - 10:00 borsagundem.com

Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi, yurtiçinde ve uluslararası pazarlarda stratejik büyüme opsiyonlarının tesbiti için değerlendirmeler yapmaya karar verdi.

Duran Doğan tarafından Dikram Acemyan ve Oktay Duran imzasıyla Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) konuyla ilgili yapılan açıklamada, ambalaj sektöründe yurtiçinde ve uluslararası pazarlardaki stratejik büyüme opsiyonlarının tesbiti ve yapılması muhtemel ortaklık, işbirliği ve hisse satışı gibi stratejik opsiyonları değerlendirmeye karar verildiği ifade edildi. Duran Doğan'ın sermayesinin yüzde 23,68'i Farmamak Ambalaj'a, yüzde 9,07'si Dikran Mihran Acemyan, yüzde 9,52'si İbram Okan Duran'a ve yüzde 8,30'u Oktay Duran'a ait bulunuyor. Bu yılın dokuz aylık dönminde 38.4 milyon liralık satış geliri elde eden Duran Doğan'ın faaliyet karı 1 milyon 537 bin lira olarak gerçekleşti. Şirket 5.9 milyon liraya ulaşan finansal giderlerinin etkisiyle ilk dokuz ayı 957 bin lira zararla tamamladı. Aktif büyüklüğü 40.2 milyon lira, özsermayesi 9.3 milyon lira olan Duran Doğan eylül sonu itibari ile 193 personel istihdam ediliyor. DYO'dan niyet mektubu Öte yandan Yaşar Holding bünyesinde faaliyet gösteren DYO Boya Fabrikaları, Avrupa'nın önde gelen firmalarından biriyle fason üretimi kapsayan bir niyet mektubu imzaladı. DYO Boya Fabrikaları'ndan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin ana iş kollarından olan inşaat ve endüstriyel boyalar dallarına odaklanmak amacıyla Polyester işinin satışı ve şirket için gelecek yılları da içerecek şekilde fason üretim yapılmasıyla ilgili niyet mektubu imzalandığı hakkında bilgi verildi.REFERANS

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)