E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek'ten Melo'ya rest---

Dursun Özbek'ten Melo'ya rest

Dursun Özbek'ten Melo'ya rest
05 Haziran 2015 - 09:00 borsagundem.com

Galatasaray ile uzun soluklu bir kontrat imzalamak isteyen Felipe Melo'nun restine, başkan Dursun Aydın Özbek'ten cevap geldi

Türkiye Kupası zaferiyle birlikte sezonu resmen kapatan Galatasaray’da gündem artık transfer.

Ancak sadece dış transfer değil, iç transfer de yeni yönetim için zorlu geçecek gibi görünüyor. İlk kriz Felipe Melo’yla patlak verdi. Sözleşmesinin son senesine giren Brezilyalı futbolcu, geleceğini garanti altına almak için 3 yıllık yeni kontrat istiyor. Takımdan ayrılacağı yönünde mesajlar vererek, bir an önce kendisine teklif yapılmasını sağlamaya çalışan Sambacı’nın adı İnter’le anılıyordu. Menacerlerin planı ise Melo’yu en azından 1 sene İtalya’da oynatıp, ardından Katar’a ya da ABD’ye götürmek. Ancak Dursun Özbek başkanlığındaki yeni Galatasaray Yönetimi, Melo’nun restine restle cevap verdi. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya yeni teklif yapmayacak. Eğer Melo kalmak isterse, sözleşmesi bitene kadar Cim Bom’da devam etmesi sağlanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ASLANSÜTÜ05 Haziran 2015 09:57

    SEN nasıl gslisin arkan, fenerli güruhlar volkan, emre, Caner, egemen gibiler mikroplara sahip çikarkn takımın ruhu olan bir admaa git diyorsun. fener holigani basından hiç farkınız yok yahuu

  • arkan05 Haziran 2015 09:26

    aynen böyle, bu pislik artık cimbom taraftarınca da sevilmiyor.. top oynamıyor, tribün şovu yapıyor.. aydın, yekta, eray, semih, koray, tarık, pandev, cemali, emre gibi 3. sınıf adamlar bu takıma yakışmıyor.