E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDüşürülen uçağın pilotu Türkmenlerin elinde mi?---

Düşürülen uçağın pilotu Türkmenlerin elinde mi?

Düşürülen uçağın pilotu Türkmenlerin elinde mi?
24 Kasım 2015 - 11:05 borsagundem.com

Türkiye'nin düşürdüğü Rus savaş uçağının pilotu Suriye'de Türkmenlerin eline geçmiş olabilir

Türkiye’nin Suriye’de düşürdüğü savaş uçağının pilotlarından birinin, Bayırbucak bölgesinde Türkmenlerin elinde olduğu iddia edildi

Hatay Yayladağı'nda bulunan CNN TÜRK muhabiri Hatice Demircan düşürülen uçaktan atlayan 2 pilottan birinin Türkmenlerin elinde olduğu iddia etti. Demircan "Çatışmalar şiddetlenmişti, sabah saatlerinde yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre Türkmenler 3 tepeyi ele geçirdi 4. tepe için çatışma sürüyor" dedi. 

TÜRKİYE YAKINDAN İZLİYOR; PİLOTLARIN AKIBETİ NE OLDU?

Türk F-16'larının Suriye sınırında düşürdükleri uçağın milliyeti henüz belli olmadı. Ankara, başta uçaktan atlayan pilotların akıbeti olmak üzere, bölgeyi çok yakından izliyor.  Ankara'nın, özellikle pilotların akıbetini yakından izlemesinin ardında, Rusya'yla yaşanabilecek potansiyel bir kriz endişesi yatıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil24 Kasım 2015 12:52

    Tsk radar izi paylaştı zaten istediği kadar inkar etsin sınırı ihlal etmiş ve uyarıları dinlememiş! Türkmenler için giden tırları çevirenler şimdi de Türkmenlere yardım edin diye yırtınıyor! şimdi o tırların önemini kavramıştır umarım milletimiz! Sınırımıza en yakın hakim tepe bayırbucak'ı teslim etmemek için direnen türkmen kardeşlerimize Allah yardım etsin ve Türkiye de yardım etsin! mit tırlarını unutmadık unutturmayacağız! işide gidiyor diye bu adamları ilaçsız silahsız bırakan muhalefet kırıntılarını bu millet affetmeyecek! onlar bu dağ düştüğünde ise oradaki türkmen kanlarıyla boğulacaklar! bu dünyalarını bilemem ama öbür dünyalarını herkes tahmin eder!

  • fatih24 Kasım 2015 12:12

    Ya bu kadar kendini aşağılık ezik hisseden bir millet görmedim. bela arıyor diyen arkadaş başta olmak üzere! Yav kardeşim siz ne eziksiniz yahu! Biz bir ülkeyiz yanıbaşımızda savaş var angajman kuralı koymuşuz ve senin bu angajmanı bilen bir ülkenin savaş uçağı var! ha sınırımızı 100 m geçmiş ha gelmiş ankara semasında dolaşıyor siz ne gereksiz insansınız yahu! orası da sınırımız ankaranın istanbulun semaları da! bu kurala uymayan düşürülecek işte bu kadar bunu bile bile geçecek seni saymayacak sen de rusya güçlü gelsin ebemizi bile şey yapsın mı diyeceksin! Bu kurallara göre uluslar arası arenada haklıyız! şimdi rusya haksız ve böylece bu durumu kendi çabaları ile kapatmak zorunda kalacak rezil olmamak için! önce inkar edecek sonra da başka bir mazeret ile olayı kapatmaya çalışacak! bi tarafından korkar olmuş bu millet yahu ben bak dünyayı gezdim iş icabı bir tek bizim milletimiz kadar kendini aşağılık ezik hisseden bir millet görmedim şu afrikalılar bile daha onurlu bizden! yazıklar olsun!

  • Mehmet24 Kasım 2015 11:38

    Türkiye durduk yerde bela arıyor!..

  • Hacı24 Kasım 2015 11:20

    Yok mit yakaladı her pilot için 1 milyon metreküp doğal gaz ve adam başı 1 milyon dolar istiyoruz yoksa sünnet edip isimlerini degistirecegiz