E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıECB altını düşürebilir---

ECB altını düşürebilir

ECB altını düşürebilir
05 Eylül 2012 - 14:52 borsagundem.com

Analistlere göre, ECB hamleleri hayal kırıklığı yaratırsa altında yaşanan son rallinin uzun sürmesi olası değil

Emtia analistlerine göre, merkez bankası hamleleri hayal kırıklığı yaratırsa altında yaşanan son rallinin uzun sürmesi olası değil. Uzmanlar fiyatların gelecek ay yüzde 10 düşebileceğini düşünüyor. CEF Holdings CEO´su Warren Gilman, Batı´daki politika yapıcılarının hamlelerine dair netlik olmadığından rallinin adil olmadığını düşünüyor. CNBC´ye konuşan Gilman, "Daha fazla konuşma ve çok az somut hamle bekliyorum. Avrupa´nın çözüm bulmadığı ve çözümün yakın olmadığı görülürse altında düşüş bu hafta da başlayabilir." dedi. Compass Markets CEO´su Andrew Su, altında dramatik bir düşüş yaşanabileceğini, ECB´nin tahvil alım programına dair belirleyici bir plan açıklamayacağını düşünüyor. Barclays baş teknik analisti Dhiren Sarin, 1700 seviyesindeki psikolojik engel sebebiyle altın fiyatlarında gelecek günlerde bir geri çekilme olabileceğini, fakat daha sonra yükselişin olacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tayfun han05 Eylül 2012 15:03

    burada altın gelecek ay %10 düşecek deniyorsa bilinki gelecek ay %10 artacaktır. geçen ayda yine burada altın 1630 ons'larda iken bu ayı kastederek altının düşeceğini ama altın 1700'e geldi. elnizdeki gram altınları sattırıp daha ucuzdan toplamak istiyorlar bilginize.