E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEczacı İlaç'tan RK başvurusu---

Eczacı İlaç'tan RK başvurusu

Eczacı İlaç'tan RK başvurusu
17 Ekim 2016 - 12:13 borsagundem.com

Eczacı İlaç, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ile ilgili RK'ya başvurdu

Eczacıbaşı İlaç tarafından KAP'a yapılan açıklamada, bir kısım ekipmanın, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye devredilmesine ilişkin Rekabet Kurumu'na izin başvurusu yapıldığı bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle,

İş ortaklığımız Eczacıbaşı - Baxter Hastane Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Eczacıbaşı - Baxter")'nin IV Serum üretimi ile ilgili olan bazı malvarlıkları ile maliki olduğumuz ve Eczacıbaşı - Baxter tarafından kullanılan bir kısım ekipmanın, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye devredilmesine ilişkin olarak sağlanan ön mutabakat çerçevesinde, bugün Rekabet Kurumu'na izin başvurusunda bulunulmuş olup, devir sürecinin kanuna ve taraflar arasında imzalanacak olan varlık satış sözleşmesine uygun olarak tamamlanması akabinde devir işlemleri gerçekleştirilecektir. Söz konusu süreçle ilgili olarak kesinlik kazanan hususlar hakkında kamuya gerekli açıklamalarımız yapılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 48,42
En Yüksek: 48,36
En Düşük: 47,44
Değişim 2,41 %
FK: 9,54
PD / DD: 0,82
İşlem Hacmi 273.059.287
Toplam Adet: 5.698.998
Ağırlıklı Ort.: 47,76
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)