E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEfsanevi yatırımcıya göre Bitcoin yükselecek---

Efsanevi yatırımcıya göre Bitcoin yükselecek

Efsanevi yatırımcıya göre Bitcoin yükselecek
04 Aralık 2017 - 15:59 borsagundem.com

Piyasaların emektar yatırımcısı Peter L. Brandt "Bitcoin bir balondur, ancak balonlar herhangi bir insanın düşünebileceğinden çok daha uzağa gidebilirler" dedi.

BORSAGUNDEM.COM

Piyasaların en eski ve başarılı Spekülatörelerinden Peter L. Brandt, Bitcoin'deki gibi bir boğa piyasasını şimdiye kadar hiç görmediğini belirterek, bitcoin'in 14 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini öngördü.

Brant bu konudaki görüşlerini aşağıdaki grafikle açıkladı. Aşağıdaki grafikte görüleceği üzere Brandt'in iki senaryosu var. Bunlardan biri fiyatları direk olarak 14 bin dolara yönelmesi. İkincisi ise 9200 dolkra kadar bir düzeltme yaşadıktan sonra 14 bin dolara yönelmesi.

Piyasaların "Efsane yatırımcı" olarak tanıdığı Brandt, bitcoinin bir yıllık sürede 10 kat değer kazanmasına ilişkin olarak "43 yıllık sspekülatörüm. Bu süre içinde bitcoindekine benzer bir boğa piyasası hiç görmedim. Bunun bir balon olduğuna inanıyorum. Ancak balonlar herhangi bir insanın öngörebileceğinden çok daha uzaklara gidebilir. Bu tip parabolic boğa piyasalarının tarihi de pek iyi sonuçlanmaz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)