E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEKONOMİ GAZETECİLERİNE AĞIR SUÇLAMA---

EKONOMİ GAZETECİLERİNE AĞIR SUÇLAMA

EKONOMİ GAZETECİLERİNE AĞIR SUÇLAMA
17 Haziran 2010 - 11:50 borsagundem.com

EGD yönetiminin bir üyesini haberi olmadan denetim kurulu üyesi olarak atadığı ortaya çıktı. Bunu öğrenen üye suç duyurusuna bulunacağını açıkladı

Bazı üyeleri ekonomi gazeteciliğinin yanı sıra halkla ilişkiler yapan, patronlara verdikleri danışmanlık hizmetleri karşılığında maaş alan Ekonomi Gazetecileri Derneği’nde (EGD), yeni bir skandal patlak verdi. Yaklaşık 10 yıldır yönetim kurulu ve başkanı hiç değişmeyen EGD yönetimi, Ekonomist Dergisi Emlak Editörü Okan Şentürk’ü derneğin denetim kurulu üyesi olarak atamış! Ancak Şentürk’ün bundan hiç haberi olmamış! Kendisinin denetim kurulu üyesi olduğunu bir süre sonra yönetim kurulu üyelerinden öğrenen Şentürk, bu duruma tepki göstererek, “Sizi dava edeceğim, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, dernekler masasına dilekçe yazıyorum” demiş. Bakalım bu kriz geçmişte olduğu gibi, “Kol kırılır yen içinde kalır” anlayışıyla mı çözülecek, yoksa EGD yönetiminden hesap mı sorulacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)