E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiekonomi.isbank.com.tr yayında ---

ekonomi.isbank.com.tr yayında

ekonomi.isbank.com.tr yayında
21 Aralık 2012 - 19:06 borsagundem.com

İş Bankası’nın ekononim portalında dünya ve Türkiye ekonomisine ilişkin son gelişmeler yer alıyor

Türkiye İş Bankası’nın ekonomi portalı ekonomi.isbank.com.tr yayına başladı. İçeriği İş Bankası’nın İktisadi Araştırmalar Bölümü tarafından oluşturulan ekonomi.isbank.com.tr makroekonomik görünüm, küresel piyasalardaki son gelişmeler ve reel sektöre ilişkin bilgileri tek kaynaktan edinme imkânı sağlıyor.
Türkçe ve İngilizce olarak yayın yapan sitede “Dünya ve Türkiye Ekonomisi” başlığı altında dünya ve Türkiye’den ekonomik gelişmeleri içeren bilgiler, enflasyon görünümünü analiz eden enflasyon raporu ve emtia piyasalarındaki gelişmelerin aktarıldığı emtia bülteni, haftalık ekonomi ve finans bülteni ile piyasa günlüğü yer alıyor. Sitenin ikinci önemli içeriğini ise dünyanın ve Türkiye’nin odağında yer alan gündem maddeleriyle ilgili raporlar oluşturuyor. Bu bölümde yer alan raporlar, interaktif haritalar ve interaktif grafiklerle ziyaretçilere sunuluyor.
“Ekonomik Göstergeler” başlığı altında, başlıca makroekonomik verilerin interaktif sunumundan ve bu verilerle ilgili özet analizlerden oluşan bir bölüme de sahip olan ekonomi.isbank.com.tr sitesi dördüncü ana bölümünde ise sektör raporlarına yer veriyor.
İş Bankası İktisadi Araştırmalar Bölüm Müdürü İzlem Erdem, uzman bir ekip tarafından hazırlanan ekonomi.isbank.com.tr sitesinin yatırımcılar ve ekonomik gelişmeleri takip etmek isteyenler için bir yol haritası niteliğinde tasarlandığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)