E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Elektriğe zam gelebilir'---

'Elektriğe zam gelebilir'

'Elektriğe zam gelebilir'
06 Ocak 2014 - 13:54 borsagundem.com

EPDK Başkanı Köktaş, kurdaki yükselişin nihai elektrik fiyatlarına eninde sonunda yansıyacağını söyledi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş, görev süresinin dolması sebebiyle düzenlediği basın toplantısında kurdaki artışın elektrik fiyatlarına olası etkisini değerlendirdi. “Kurdaki yükseliş elektrik fiyatlarına eninde sonunda yansıyacak” diye Köktaş, “Kurdaki artış elektrik üretim özelleştirmelerinde finansman sorunu yaratabilir” dedi. Köktaş buna ek olarak, kurdaki artışın sektöre olumsuz etki yapabileceğini ve proje Maliyetlerindeki artışın sıfırdan yatırımların gecikmesine neden olabileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihatg06 Ocak 2014 15:12

    bu epdk'yı tüketiciyi korumak maksadı ile fahiş zamlar olmasın diye kurmuşlardı, peki şimdi soruyorum epdk ne iş yapar?

  • TC VATANDAŞI06 Ocak 2014 15:03

    Hem piyasayı karıştırıyorlar,hem de utanmadan sıkılmadan zam yapacaklar.ZAM yapacaksanız çalışana ve emekliye yapın.Bu karışıklığı çıkartan ve piyasaları bozan sizsiniz,kurları ve maliyeti yükselten sizsiniz.Vatandaşın günahı ne.?Çalışan ve emeklilere de ZAM yaparken gerçek enflasyonu dikkate alınız yani % 50 en az..TÜİK i değil ( onların ki gerçek enflasyon oranı değil )

  • mustafa06 Ocak 2014 14:03

    tabi agari ücret e ilk 6 ay %5 2.ci 6 ay % 6 emekliye 20 tl zam nasıl geri alacak lar komedi ülke yönetimi hakikaten komedi resmen alay geçiliyor allah ıslah eylesin ama benim allahım ıslah eylesin onlar neye tapıyorlar bilinmez..