E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporElimde öyle belgeler var ki...---

Elimde öyle belgeler var ki...

Elimde öyle belgeler var ki...
02 Kasım 2013 - 17:17 borsagundem.com

Gazeteci Mehmet Baransu, Fenerbahçe'yi FIBA'dan men edecek belgenin elinde olduğunu iddia etti.

Şike süreciyle ünlenen gazeteci Mehmet Baransu, Fenerbahçe'deki seçim telaşı öncesinde yine bomba bir iddia ile gündeme geldi. Şike sürecinde yayınladığı belgelerle ve tapelerle birçok kez gündeme oturan Baransu, bu kez Fenerbahçe'yi FIBA'dan men edecek belgenin elinde olduğunu öne sürdü.
Twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulunan Baransu, FIBA'nın Fenerbahçe'yi men edecek belgeyi kongre öncesi yayınlamanın doğru olmayacağını ifade etti.
Baransu ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın söz konusu belgenin ortaya çıkmaması için görüşmeler yaptığını iddia etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihatg03 Kasım 2013 19:42

    ergenekon ve şike sürecinde hazırladığın sahte belgeleri yine mi hazırladın, bu işte ki uzmanlığın gerçekten tartışılmaz! Sen gazetec imisin yoksa birilerine hizmet etmek için gazeteciliik kimliğinin ardında şantajcılık mı yapıyorsun?

  • komando03 Kasım 2013 19:14

    Efendin ABD'De FBI korumasında, senin de defterin görülecek o zaman göreceksiniz!

  • Sana03 Kasım 2013 18:14

    bu sahte belgeleri kim veriyor?

  • fenerli02 Kasım 2013 23:46

    hem sen aziz beyin ne yapacagıyla ne ilgileniyorsun o ne yaparsa yapar kendini nasıl savunursa savunur sanane sen böyle yaparsan insanlar senin fenerlilerle, aziz başkanla aranda husumet oldugunu düşünüyor kim kimi tenhada yakalarsa hesabı gibi bişey savunmasız yakalama senin işin degilki sen görevini yap gazetecilik yapıyorsan

  • fenerli02 Kasım 2013 23:41

    arkadaş sen gazetecimisin yoksa şantajcımısın neyse o bu şekilde fenerbahçe kulubünün kongersine etki edeceginimi sanıyorsun çık açıkla gazeteciysen tabi