E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDonanımEMC, XtremIO’yu satışa sundu ---

EMC, XtremIO’yu satışa sundu

EMC, XtremIO’yu satışa sundu
12 Aralık 2013 - 16:44 borsagundem.com

SSD arızalarına karşı koruma için flash’a özel veri koruma algoritması XtremIO satışa sunuldu

 
 
 
 
EMC, sektörün benzersiz mimariye sahip, tek özel üretim tamamı flash teknolojili sistemi EMC® XtremIO™’yu satışa sundu. Yeni sistemin benzersiz mimarisi gerçek hayatta kullanılan uygulamalar için tutarlı ve öngörülebilir performansın yanı sıra, daha az gecikme süresi sunuyor. XtremIO diğer tamamı flash teknolojili sistemlere göre gelişmiş üstün sistem özellikleri içeriyor.
Özellikleri arasında, SSD arızalarına karşı koruma için flash’a özel veri koruma algoritması, sürekli çalışır olma özelliği, global veri miktarı azaltma stratejisine uyumluluk ve performans ve kapasitede doğrusal artışlar sunan, ölçeği genişletilebilir çoklu kontrol birimi yer alıyor. XtremIO’nun mimarisinin tüm bu özellikleri sağlamasının sebebi uyum içinde çalışan dört farklı teknoloji: içerik tabanlı veri yerleştirme; iki aşamalı meta veri motoru; XtremIO Veri Koruma (XDP) ve paylaşımlı meta veri belleği. Ayrıca, XtremIO gelecekte geliştirilecek olan özellik ve işlevlerin zaman içinde kolayca dizilime eklenmesini mümkün kılan bir temel üzerine kurulu. Bu da XtremIO’yu diğer tamamı flash teknolojili sistemlerden oldukça farklı kılıyor.
EMC, XtremIO’nun tamamı flash teknolojili sistemler pazarında öncü çözümlerden biri olacağını tahmin ediyor. IDC 2015 senesine kadar söz konusu pazarın 1.2 milyar USD değere ulaşacağını öngörüyor.* EMC’nin doğrudan satış kanalı yoluyla Mart ayında satışına başlanan yeni sistemi, 10 Petabaytlık tekilleştirilmiş etkin veri alanı ile satıldı ve büyük talep gördü.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)