E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmeklilere halk plajında ücretsiz hizmet!---

Emeklilere halk plajında ücretsiz hizmet!

Emeklilere halk plajında ücretsiz hizmet!
14 Ağustos 2024 - 17:18 borsagundem.com

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, emekliler halk plajlarında şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz kullanabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Emekliler Yılı kapsamında, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz sunulacağını duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabındaki açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Emeklilerimiz için yeni bir müjde. Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak."

Bakan Ersoy'dan paylaşım

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emeklilerimize müjdelerimiz devam ediyor. Emekliler Yılı kapsamında, halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Girişleri halihazırda ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye hizmetlerimiz de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak" dedi.

Emekli maaş farkları bugün hesaplarda: Kim ne kadar fark alacak?Emekli maaş farkları bugün hesaplarda: Kim ne kadar fark alacak?

 

Emeklilik dilekçesi için acele etmeyin: Bakanlık çözüm arayışında!Emeklilik dilekçesi için acele etmeyin: Bakanlık çözüm arayışında!

 

Emekli maaşı farkları için ödeme tarihi belli olduEmekli maaşı farkları için ödeme tarihi belli oldu

 

EYT’den yararlanamayanlar için yeni emeklilik formülleri!EYT’den yararlanamayanlar için yeni emeklilik formülleri!

 

TBMM'de emekli aylıkları için önemli karar!TBMM'de emekli aylıkları için önemli karar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa14 Ağustos 2024 22:48

    beyinsiz adamlar sanki emekli denize gidecek para veriyorsunuz adamlar pazara çıkamıyor verdiğiniz para ev kirası bile değil...

  • SSK 14 Ağustos 2024 22:02

    Allah belanızı versin dalga geçiyorlar

  • SSK emekli 14 Ağustos 2024 21:41

    Pilajınada şejlokkunada ben geçinemiyorum diyorum sen tatilden bahsediyorsun dalgamı geçiyorsun ? Acil intibakkkkkkkkkk imdatttttttt maaş artışlarında adalet istiyoruz pirim günü çok olanla az olan aynı maaş olmaz illede Adalet yeter artıkkkkkk