E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike Türkiye'ye gelecek mi?---

Emenike Türkiye'ye gelecek mi?

Emenike Türkiye'ye gelecek mi?
11 Ağustos 2012 - 07:41 borsagundem.com

Fenerbahçe Rus takım Spartak Moskova ile eşleşti. Şimdi kafalardaki soru Spartaklı Emenike'nin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği...

Emmanuel Emenike, hakkında Türk adli makamlarınca verilmiş herhangi bir yakalama kararı yok. Bu nedenle hiçbir adli işleme tabi tutulmadan Türkiye’ye giriş-çıkış yapabilir. Fakat kritik bir soru daha var. O da mahkeme Emenike Türkiye'ye geldiğinde hakkında yakalama kararı çıkarabilir mi?’ Bu sorunun cevabı da “Evet”. Rusya’dan talimat ile ifade bekleyen Emenike için mahkeme isterse yakalama kararı çıkarabilir. Emenike, Türkiye’deyken polisler eşliğinde adliyeye getirilerek ifadesi alınabilir. Nijeryalı oyuncunun avukatı Rezan Epözdemir, Emenike’nin Türkiye’ye gelmesinde herhangi bir sorun olmadığını söyledi, “Kendisinin Türkiye’ye gelecek olmasından dolayı herhangi bir endişesi yok. Zaten kendisi herhangi bir suçunun olmadığından dolayı rahat” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)