E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike Türkiye'ye gelecek mi?---

Emenike Türkiye'ye gelecek mi?

Emenike Türkiye'ye gelecek mi?
14 Ağustos 2012 - 21:02 borsagundem.com

Spartak Moskova Başkanı Valieriy Karpin'den Emenike ile ilgili iddialara son nokta

Spartak Moskova Başkanı Valieriy Karpin, Emmanuel Emenike'nin Türkiye'de futbol oynayabileceğini söyledi. Karpin, "Emenike, Türkiye'de sorun yaşamaz." diye konuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin Rus temsilci Spartak Moskova ile eşleşmesinin ardından Emmanuel Emenike bir kez daha gündeme geldi. Emenike, şike davasında yargılanmış ve Fenerbahçe'den ayrılarak Rusya'ya gitmişti. Nijeryalı forvetin, 29 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçında İstanbul'a gelip gelmeyeceği ise merak konusu.
Konuyla ilgili Rus basınına bazı açıklamalar yapan Spartak Moskova Başkanı Valeriy Karpin, Emenike'nin Türkiye'de sorun yaşamayacağını söyledi. Karpin, "Oyuncumuzun hiçbir sorunu yok ve olmamıştı. Emenike, Türkiye'de zaten oynayabiliyordu. Şu anda o konu kapandığına göre hiçbir sorun olmaz." diye konuştu.
Daha önce, Rus basını Spartak Moskova'nın Emenike'den dolayı sorun yaşamamak için Türkiye'de planladığı çalışma kampını iptal ettiği iddia edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)