E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmin Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti---

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti
27 Aralık 2019 - 17:31 borsagundem.com

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kardeşi ve iş arkadaşlarıyla yurt dışında gerçekleştirdiği iş toplantısı sırasında kalp krizi geçirerek vefat etti

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 27 Aralık Cuma günü kardeşi ve iş arkadaşlarıyla yurt dışında gerçekleştirdiği iş toplantısı sırasında kalp krizi geçirerek vefat etti.

Üstün’ün cenazesi 28 Aralık Cumartesi günü, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

Emin Üstün kimdir?

Girişimci ve yatırımcı iş adamı Üstün, 1951 yılında Bolu’nun Gerede ilçesinde doğdu. 1969-1974’te bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı devam ettiği sırada 1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu.

1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyetlerini günümüze kadar sürdüren GENTAŞ’ın kuruculuğunu yaptı.

1991 yılında şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve “elbirliği” sistemine dayalı faizsiz bir sistem ile otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i, 2005 yılında ise otomobildeki “Elbirliği Sistemi”ni konut sektörüne uyarlayarak, insanların faizsiz ev almasını sağlayan Eminevim’i kurdu.

40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 120 şubeye ulaştı.

Kurduğu sistemle Türkiye’de 150 binin üzerinde kişi, ev ve otomobil sahibi oldu.

Üstün, Eminevim, Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin Enerji ve Emin Sigorta şirketlerini bünyesinde barındıran Emin Grup’un Onursal Başkanlığı’nı yürütmekteydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Onu çok seven bir kardeşi29 Aralık 2019 15:14

    Allah rahmet etsin. Gerçekten güzel bir insandı. Dünya müslümanların parçalanmışlığına, geri kalmışlığına üzülen, ümmetin yetimlerine kol kanat geren, nerede darda kalan Müslüman var yardım göndermekle olmaz oraya gitmek gerekir diye oraya bizzat giden, İslam müesseselerine her daim bağış yapan, destekleyen, Müslümanların maddi ve manevi olarak güçlü olmaları gerektiğine inanan, bunun için çok çalışmak, üretmek gerektiğini her zaman dile getiren, el birliğinde bereket, rahmet vardır diye faizsiz sistemi kuran, birçok insanın ev araba sahibi olmasına vesile olan kalbi pak, yüzü güleç bir girişimci, hayırsever, haöiyetpervet bir gönül insanı. Büyük dedesi İmam, Dedesi Osmanlı'nın son büyük alimlerinden. Yıllarca medreselerde ilim öğretmiş, ve uzun süre müfti olarak görev yapmış. Babası bilim ve teknolojiye meraklı bir imam hatip. Tertemiz geçmişi olan bir aile. Mekanın cennet olsun. Kabrin nur olsun. Rabbim rahmetiyle kuşatsın.

  • Turhan Gültekin28 Aralık 2019 23:14

    Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun

  • MUSA ŞENGÜN 27 Aralık 2019 22:13

    ALLAH RAHMET EYLESİN

  • Ozan27 Aralık 2019 19:57

    Dolandırıcılar.

  • Sener Bayrak27 Aralık 2019 20:23

    2015 yilinda gittim kayit yaptirdim. 60 taksit olarak. 1 yil sonra evimi aldim senetlerimi imzaladim.(evi ipotek dahi yapmadilar) evi teslim alana kadar bana kira yardimi yaptilar, evi aldiktan sonra ben kira yardimi yaptim. 3-5 gun erken veya gec olarak taksitlerimi odedim. Senetlerimi bitirdim. Burada dolandiricilik nerede??? Eger sen bir kac taksit odedikten sonra sozlesmeyi fes etmek istedin ise sana organizasyin ucretini iade etmezler ve devam eden 2 ay icinde odedigin paralari iade etmislerdir dolandiricilik bunun neresinde? :((

  • Sener Bayrak27 Aralık 2019 19:49

    Allah rahmet eylesin. Sayesinde ev sahibi olduk.

  • İstanbul 27 Aralık 2019 19:18

    Allah rahmet etsin i