E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEMİNİŞ'TE OPERASYON BİTTİ Mİ?---

EMİNİŞ'TE OPERASYON BİTTİ Mİ?

EMİNİŞ'TE OPERASYON BİTTİ Mİ?
08 Ocak 2009 - 22:16 borsagundem.com

Mecnur Çolak'ın ilgilendiği öne sürülen hissede patron Uzunyol, elindeki hisselerin yüzde 2'sini sattı. Peki satış bitti mi?

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 08.01.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “İlgi: SPK’nun Seri: VIII, No:39 tebliğ, Madde 5 h/1 gereğince yapılan açıklama Konu: Yönetim Kurulu Başkanı ve %5’in üzerinde hisse sahibi ortağın ortaklık hisse senedi satışı. Şirketimiz yönetim kurulu başkanı ve hissedarı Ö.İsmet Uzunyol sahip olduğu ortaklık hisse senetlerinden 58.371 lot hisseyi 4,98 TL fiyattan 07.01.2009 tarihinde İMKB'de satışını gerçekleştirmiştir. Bahsi geçen senetler ortağın sahip olduğu şirket hisse senetlerinin % 2'si düzeyindedir.” Mecnur Çolak ve Keriz Silkeleme'deki arkadaşlarının operasyon yaptığı öne sürülen hissede satışın süreceği endişesi sürüyor. Zaten hisseler zaman zaman tavan zaman zaman da tabandan işlem görüyor. Spekülatif hareketlere karşı dikkatli olunması önerliyor... Hisse senetleri ile ilgili daha fazla bilgi ve borsa kulisleri için yayın hayatına yeniden başlayan Borsagündem Forum'a girmeniz yeterli. Borsagündem Forum için sitenin sağ üst bölümündeki bannera tıklayınız...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)