E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu serbest bırakıldı---

Emre Belözoğlu serbest bırakıldı

Emre Belözoğlu serbest bırakıldı
02 Ağustos 2011 - 16:20 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, şike soruşturması kapsamında ifadesinin ardından salıverildi

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ve futbolcu menajeri Ekrem Okumuş şike operasyonu kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdikten sonra İstanbul Adliyesi'ne sevk edildiler. Adliyede ifade veren futbol yorumcusu Sinan Engin, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemegiller ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu serbest bırakıldı.Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine garajdan giriş yapan Belözoğlu, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çıktı. Belözoğlu'nun, soruşturma kapsamında ifadesine başvuruldu. Milli futbolcu buradaki işi bittikten sonra adliyeye sevk edildi.
Fenerbahçeli futbolcu, adliyede Savcı Mehmet Berk'e de ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Emre Belözoğlu, adliyeden ayrılırken bir açıklama yaptı. Emre açıklasında "Bilgimize başvurdular. Emniyette de savcılıkta da bize çok iyi davranıp bizi ağırladılar. İfademize başvurdular. Söyleyecek bir şey yok. Benden fazla bir şey söylememi beklemeyin. Yeterince yorgunum . Herkese teşekküer ederim" dedi.
SİNAN ENGİN ADLİYEDEN AYRILDI
Futbolda şike soruşturması kapsamında ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade veren Beşiktaş Spor Kulübü’nün eski yöneticilerinden Sinan Engin adliyeden ayrıldı.
ŞÜPHELİ SIFATIYLA 2 SAAT İFADE VERDİ
Engin sabah saat 10.30’da avukatı ile birlikte Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. İfade işlemi saat 13.00’da başlayan Engin, soruşturma savcısı Mehmet Berk’e yaklaşık 2 saat ifade verdi. İfadesinin ardından adliyeden ayrılan Engin, “Savcı bey sorguda Aziz Başkan ile yaptığım telefon görüşmelerine ilişkin sorular sordu. Bazı fotoğraflar gösterildi ve bunlar hakkında bilgim olup olmadığına ilişkin sorular yöneltildi." dedi.
TELEFON KONUŞMALARI VE TEKNİK TAKİP FOTOĞRAFLARI
Kendisinin teknik takip olmadığı ancak Aziz Yıldırım ile yaptığı telefon görüşmelerinin dinlemeye takıldığı öğrenilen Engin’e sorguda, bazı telefon görüşmelerinin ne anlama geldiğinin sorulduğu öğrenildi. Ayrıca Aziz Yıldırım’ın teknik takibe takılan bazı fotoğraflarının da Engin’e gösterilerek, fotoğrafların yer aldığı görüşmelere ilişkin bilgisinin olup olmadığının sorulduğu belirtildi.
KAĞAN SÖYLEMEZGİLLER ADLİYEDEN AYRILDI, EKREM OKUMUŞ EMNİYETTE
Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ifadesini verdikten adliyeden ayrıldı.
Futbolcu menajeri Ekrem Okumuş ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
TAHİR KUM İFADE VERDİ
Şike soruturmasındaki 4. dalgada gazeteci Tahir Kum da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)